Μέσι: Ποιο είναι το «θρυλικό» ρεκόρ που κυνηγάει ο Αργεντινός

messi suarez inter miami

bet365

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να μην έχει αφήσει ρεκόρ για ρεκόρ χωρίς να έχει «σπάσει» ωστόσο υπάρχει ένα συγκεκριμένο το οποίο -αν και δύσκολο- το κυνηγάει με μανία.

Μια ακόμη παράσταση, από τις κλασικές του, έδωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Λιονέλ Μέσι στις ΗΠΑ. Ο pulga σκόραρε δύο γκολ σε πέντε λεπτά απέναντι στην Κολόμπους και οδήγησε την Ίντερ Μαϊάμι στην κατάκτηση του τίτλου του MLS της κανονικής περιόδου, με την ομάδα της Φλόριντα να φτάνει σηκώνει για πρώτη φορά στην ιστορία της τη συγκεκριμένη κούπα.

Το ένα από τα δύο γκολ του Αργεντινού σούπερ σταρ ήταν μέσω εκτέλεσης φάουλ. Ο Μέσι «πλήγωσε» την Κολόμπους με μια τρομερή εκτέλεση και μάλιστα έφτασε τα 66 γκολ στην καριέρα του με απευθείας εκτελέσεις φάουλ, σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση της σχετικής λίστας.

Άφησε πίσω του τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και πλέον κυνηγάει τους δύο πρωτοπόρους. Μπροστά από τον Μέσι στη σχετική λίστα βρίσκεται στην 2η θέση ο Πελέ με 70 γκολ από εκτελέσεις φάουλ, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο Ζουνίνιο με 77 γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Ο pulga χρειάζεται τέσσερα ακόμα γκολ με φάουλ για να ξεπεράσει τον Βραζιλιάνο «θρύλο» που απεβίωσε τον Δεκέμβρη του 2022, με την κορυφή πάντως να μοιάζει αρκετά μακριά, καθώς θα χρειαστεί 12 γκολ ακόμα μέσω φάουλ για να ξεπεράσει τον Ζουνίνιο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα