Η «Marca» έβαλε τέλος στην κουβέντα: «Μέσι ο κορυφαίος όλων των εποχών» (Vid)

Η «Marca» έβαλε τέλος στην κουβέντα: «Μέσι ο κορυφαίος όλων των εποχών» (Vid)

bet365

Η «Μarca» μίλησε και ανέδειξε τον Λιονέλ Μέσι ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, διοργανώνοντας μάλιστα μια φαντασμαγορική εκδήλωση στο Μαϊάμι για να παραδώσει στον Αργεντινό το βραβείο του.

Ένα βραβείο από το... πουθενά κατέληξε το απόγευμα της Πέμπτης στα χέρια του Λιονέλ Μέσι. Ένα βραβείο το οποίο ωστόσο σημαίνει πολλά. Η μαδριλένικη «Marca» αποφάσισε να αναδείξει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Σύμφωνα με το μεγάλο Μέσο της ισπανικής πρωτεύουσας, το βραβείο αυτό δεν θα μπορούσε να καταλήξει σε διαφορετικά χέρια από αυτά του Λιονέλ Μέσι.

Ο διευθυντής της «Marca», Χουάν Ιγκνάσιο Γκαγιάρδο, ταξίδεψε μέχρι το Μαϊάμι για να δώσει το «παρών» στη φαντασμαγορική εκδήλωση που διοργάνωσε το μαδριλένικο Μέσο για λογαριασμό του Αργεντινού σούπερ σταρ. Σύμφωνα με την «Marca» ο Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, μπροστά από τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Πελέ, Ντιέγκο Μαραντόνα, Αλφρέδο Ντι Στέφανο και Γιόχαν Κρόιφ.

«Αυτή τη φορά γνωρίζω πως δεν θα δώσω ξανά αυτό το βραβείο διότι κανείς δεν θα καταφέρει να σε ξεπεράσει Λέο», δήλωσε ο διευθυντής του μεγάλου ισπανικού Μέσου κατά τη διάρκεια της απονομής του ιστορικού βραβείου.

 

«Έχω καταφέρει να εκπληρώσω όλα μου τα όνειρα στο ποδόσφαιρο. Το μεγαλύτερο μου όνειρο, όπως και για όλους τους ποδοσφαιριστές, ήταν να κατακτήσω το Μουντιάλ. Έχω επίσης κερδίσει τα πάντα με την Μπαρτσελόνα. Και με την Παρί κατέκτησα τίτλους. Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι άλλο. Η Αργεντινή και η Μπαρτσελόνα είναι τα σπίτια μου. Σήμερα βρίσκομαι επίσης σε ένα μέρος που νιώθω πολύ χαρούμενος», δήλωσε από την πλευρά του ο Λιονέλ Μέσι.

Η ισπανική εφημερίδα έφτιαξε και ένα ειδικό βίντεο για τον Μέσι το οποίο εντυπωσιάζει, έχοντας συγκεντρώσει σε ξεχωριστές κατηγορίες τους εγχώριους τίτλους, τους διεθνείς και εκείνους που έχει κατακτήσει με την Αργεντινή, ενώ στο τέλος παρουσιάζει και τα αμέτρητα ατομικά βραβεία που έχει κατακτήσει ο Μέσι μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα