Μέσι: «Τρελαμένος» οπαδός του Αργεντινού «χτύπησε» τατουάζ στο χέρι του το αυτόγραφο του (Vid)

Newsroom
Μεσι

bet365

Ένας... γνήσιος οπαδός του Λιονέλ Μέσι ζήτησε από τον Αργεντινό αυτόγραφο στο χέρι του και αμέσως μετά πήγε και το έκανε τατουάζ!

Η «τρέλα» για τον Λιονέλ Μέσι καλά κρατεί. Μπορεί ο Αργεντινός να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο τέλος της τεράστιας ποδοσφαιρικής του καριέρας ωστόσο οι φίλαθλοι του εξακολουθούν να τον ακολουθούν παντού, ακόμα και στο Μαϊάμι.

Ο Μέσι παρέλαβε χθες το βραβείο της «Marca» για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Λίγο μετά το τέλος της απονομής, ένας «τρελαμένος» οπαδός του Μέσι πλησίασε τον Αργεντινό και του ζήτησε να του υπογράψει πάνω στο χέρι του.

Ο φίλαθλος του Μέσι δεν έχασε χρόνο και φυσικά δεν έμεινε εκεί. Αμέσως έτρεξε και «χτύπησε» τατουάζ πάνω από το αυτόγραφο του Μέσι στο χέρι του. Με αυτόν τον τρόπο ο οπαδός του Αργεντινού «χάραξε» για πάντα το αυτόγραφο του pulga στο χέρι του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα