Μέσι: Νέο χατ τρικ και κορυφή για την Ίντερ Μαϊάμι στην κανονική διάρκεια (vid)

Νέο χατ τρικ για τον Λιονέλ Μέσι και κορυφή για την Ίντερ Μαϊάμι στην κανονική διάρκεια (vid)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε νέο χατ τρικ στην άνετη επικράτηση της Ίντερ Μαϊάμι επί της Νιού Ίνγκλαντ και σήκωσε το κύπελλο του πρωταθλητή της κανονικής διάρκειας.

Με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει νέο χατ τρικ λίγες μέρες μετά την τρομερή εμφάνιση κόντρα στην Βολιβία με την εθνική Αργεντινής όπου είχε τρία γκολ και δύο ασίστ, η Ίντερ Μαϊάμι διέλυσε με 6-2 την Νιού Ίνγκλαντ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και κατέκτησε το Supporters' Shields, το κύπελλο δηλαδή που απονέμεται στον πρωταθλητή της κανονικής διάρκειας, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν ξεκίνησε καν βασικός στο παιχνίδι που διεξήχθη τα ξημερώματα της Κυριακής (20/10) και μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα στο 58ο λεπτό στην θέση του Γκρέσελ. Στο ίδιο λεπτό είχε συμμετοχή στο γκολ της ομάδας του, όταν μετά από ένα εκπληκτικό ένα δύο με τον Άλμπα έδωσαν έτοιμο γκολ στον Κρεμάσκι, που δεν αστόχησε σχεδόν προ κενής εστίας.

Στην συνέχεια σημείωσε το πρώτο του γκολ στο 78ο λεπτό με ωραίο σουτ από τα όρια της περιοχής κάνοντας το 4-2 ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα σκόραρε ξανά όταν πήρε την μπάλα από τον Άλμπα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και τελείωσε ιδανικά για το 5-2.

Το... κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στο 89ο λεπτό πλασάροντας σε σχεδόν προ κενής εστίας, μετά από ωραία ομαδική συνεργασία και τρομερό γύρισμα του Σουάρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα