Μουντιάλ 2022: Ο Εμίρης του Κατάρ ισχυρίζεται ότι η χώρα είναι στόχος «πρωτοφανών εκστρατειών συκοφαντικής δυσφήμισης»

Μουντιάλ 2022: Ο Εμίρης του Κατάρ ισχυρίζεται ότι η χώρα είναι στόχος «πρωτοφανών εκστρατειών συκοφαντικής δυσφήμισης»

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Ο Εμίρης του Κατάρ ισχυρίζεται ότι η χώρα είναι στόχος «πρωτοφανών εκστρατειών συκοφαντικής δυσφήμισης»

bet365

Ενώπιον της Συμβουλευτικής Συνέλευσης του Κατάρ, ο Εμίρης Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί εξέφρασε δημόσια τη λύπη του ότι "από την απονομή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ, η χώρα έχει γίνει στόχος πρωτοφανών εκστρατειών συκοφαντικής δυσφήμισης και κριτικής από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Το Κατάρ έχει αντιμετωπίσει άνευ προηγουμένου κριτική από τότε που επιλέχθηκε ως οικοδεσπότης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, ορισμένες από τις οποίες ισοδυναμούν με συκοφαντία, δήλωσε ο εμίρης της χώρας Σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ-Θανί σε τηλεοπτική ομιλία την Τρίτη.

«Αρχικά χειριστήκαμε το θέμα με καλή πίστη και θεωρήσαμε ότι ορισμένες κριτικές ήταν θετικές και χρήσιμες», είπε ο Εμίρης του Κατάρ προσθέτοντας πως: «σύντομα έγινε σαφές ότι η καμπάνια τείνει να συνεχιστεί και να επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει κατασκευασμένα στοιχεία και double standards τόσο άγρια ​​που δυστυχώς άφησε πολλούς να αμφισβητήσουν τους πραγματικούς λόγους και τα κίνητρα πίσω από αυτήν την εκστρατεία».

«Η φιλοξενία του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενσωματώνει πολλά στοιχεία που αποτελούν τα στοιχεία της αξιοπιστίας και της ικανότητας θετικής επιρροής, αυτό εκδηλώνεται με την αποδοχή της πρόκλησης και την ενσωμάτωσης στα εθνικά μας έργα και αναπτυξιακά σχέδια. Εν ολίγοις, είναι μια ευκαιρία να περιγράψουμε "ποιοι είμαστε", όχι μόνο από την άποψη της δύναμης της οικονομίας και των θεσμών μας, αλλά και από την άποψη της πολιτισμικής ταυτότητας (...) Ας συνεχίσουμε το έργο για να υψώσουμε το όνομα του έθνους ψηλά και ας ανοίξουμε την αγκαλιά μας για να καλωσορίσουμε όλους για να μπορέσει ο κόσμος να γίνει μάρτυρας της ζεστής φιλοξενίας και της γενναιοδωρίας των Καταριανών».

Ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο δήλωσε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ, το πρώτο σε ένα αραβικό έθνος, θα είναι το «καλύτερο που έγινε ποτέ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα