Μουντιάλ 2022: Ο Λουίς Ενρίκε άφησε εκτός τον Ντε Χέα από την προεπιλογή της Ισπανίας!

Νίκος Κικίδης
Μουντιάλ 2022: Ο Λουίς Ενρίκε άφησε εκτός τον Ντε Χέα από την προεπιλογή της Ισπανίας!

bet365

Χωρίς τον Νταβίντ Ντε Χέα θα παραταχθεί η Ισπανία στα γήπεδα του Κατάρ, μιας και ο Λουίς Ενρίκε τον άφησε εκτός της προεπιλογής για το προσεχές Μουντιάλ!

Καμία θέση στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε ενόψει του Μουντιάλ στο Κατάρ δεν βρήκε ο Ντε Χέα, σύμφωνα με την «AS».

Ο πάλαι ποτέ βασικός και αναντικατάστατος κίπερ της εθνικής Ισπανίας έχει χάσει τη φόρμα του το τελευταίο διάστημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί καν στην προεπιλογή της «Φούρια Ρόχα» που αποτελείται συνολικά από 55 ποδοσφαιριστές!

Πέντε εξ αυτών είναι οι τερματοφύλακες που κάλεσε ο ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος πάντως προτίμησε να αφήσει εκτός τον Νταβίντ Ντε Χέα.

Αντ΄αυτού ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα επέλεξε τους Ουνάι Σιμόν (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Ρόμπερτ Σάντσες (Μπράιτον), Νταβίντ Ραγιά (Μπρέντφορντ), Κέπα (Τσέλσι) και Νταβίντ Σόρια (Χετάφε) για να συμπληρώσουν την προεπιλογή του, όμως μόλις οι τρεις εξ αυτών θα βρεθούν στην τελική λίστα των 26 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στο Κατάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα