Μουντιάλ 2022: Η αποστολή της Γαλλίας για το Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Η αποστολή της Γαλλίας για το Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Η αποστολή της Γαλλίας για το Κατάρ

bet365

Ο Ντιντιέ Ντεσάν έκανε γνωστούς τους 25 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν το ρόστερ της Γαλλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, περιλαμβάνοντας όλα τα βαριά «όπλα» του.

Μετά από οκτώ χρόνια και το Μουντιάλ της Βραζιλίας, την τελευταία του πράξη με το εθνόσημο πριν από την αποχή επτά ετών που ακολούθησε, ο Καρίμ Μπενζεμά επιστρέφει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Γαλλίας.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν ανακοίνωσε την 25μελή αποστολή των Τρικολόρ που θα κληθούν να υπερασπιστούν το τρόπαιο του 2018 και έχει στη φαρέτρα του όλα τα διαθέσιμα «όπλα», εξαιρουμένων δηλαδή μόνο των τραυματιών Ενγκολό Καντέ και Πολ Πογκμπά. Από κει και πέρα, πλάνων έμειναν οι Φερλάν Μεντί, Λούκα Ντιν και Ναμπίλ Φεκίρ μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:

 

Αλφόνς Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Ουγκό Γιορίς (Τότεναμ), Στεβ Μανταντά (Ρεν)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:

Ραφαέλ Βαράν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπεντζαμίν Παβάρ (Μπάγερν), Λούκας Ερναντέζ (Μπάγερν Μονάχου), Πρεσνέλ Κιμπεμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζιλ Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Τεό Ερναντέζ (Μίλαν), Γουίλιαμ Σαλιμπά (Άρσεναλ), Νταγιό Ουπαμεκανό (Μπάγερν Μονάχου), Ιμπραχίμα Κονατέ (Λίβερπουλ)

ΜΕΣΟΙ:

Αντριέν Ραμπιό (Γιουβέντους), Αουρελιέν Τσουαμενί (Ρεάλ Μαδρίτης), Ματέο Γκεντουζί (Μαρσέιγ), Ζορντάν Βερετού (Μαρσέιγ), Εντουάρντο Καμαβινγκά (Ρεάλ Μαδρίτης), Γιουσούφ Φοφανά (Μονακό)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:

Ολιβιέ Ζιρού (Μίλαν), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κιλιάν Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν Μονάχου), Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Κρίστοφερ Ενκουνκού (Λειψία)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα