Ντάλιτς: «Τεράστια καριέρα ο Βίντα, ένας αληθινός επαγγελματίας»

Newsroom
Ντάλιτς: «Τεράστια καριέρα ο Βίντα, ένας αληθινός επαγγελματίας»

bet365

Ο τεχνικός της Εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς αποθέωσε τον αμυντικό της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα που αν αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό με τη Σαουδική Αραβία θα φτάσει τις 100 συμμετοχές.

Ο Ντομαγκόι Βίντα έχει ενσωματωθεί με την Εθνική Κροατίας για το Μουντιάλ του Κατάρ. Η αποστολή βρίσκεται στο Ριάντ για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία την Τετάρτη (16/11) και αν ο στόπερ της ΑΕΚ αγωνιστεί, τότε θα φτάσει τις 100 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Πάνω σε αυτό ρωτήθηκε ο τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς στη συνέντευξη Τύπου, με τον ομοσπονδιακό προπονητή των Κροατών να πλέκει το εγκώμιο του Βίντα για την εμπειρία και τον επαγγελματιασμό του.

«Ο Ντομαγκόι Βίντα έχει μια τεράστια καριέρα. Κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Ο Βίντα το αξίζει που βρίσκεται στην ομάδα. Έχει προσφέρει πολλά στην Εθνική Κροατίας, τόσο με τη συμπεριφορά του όσο και με τα παιχνίδια του. Του εύχομαι ακόμα περισσότερα ματς. Είναι ένας αληθινός επαγγελματίας, αυτό που πρέπει να είναι κάθε παίκτης, αυτό είναι ο Ντομαγκόι Βίντα», σχολίασε ο Ντάλιτς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα