Μουντιάλ 2022: Φιλική ήττα για το Ιράν των Χατζισαφί - Μοχαμαντί από την Τυνησία του Κεχρίντα

Βασίλης Μπαλατσός
Μουντιάλ 2022: Φιλική ήττα για το Ιράν των Χατζισαφί - Μοχαμαντί από την Τυνησία του Κεχρίντα

bet365

Στο τελευταίο τους παιχνίδι πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το Ιράν των διεθνών ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζίσαφι και Μιλάντ Μοχαμαντί ηττήθηκε σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα από την Τυνησία του Γουαϊντί Κεσχρίντα του Ατρομήτου.

Με φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έκαναν την «πρόβα τζενεράλε» τους πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ το Ιράν και η Τυνησία. Σε ματς κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς κάλυψη από τα Media η εθνική του ακραίου μπακ του Ατρόμητου, Γουαϊντί Κεσχρίντα επικράτησε των Ιρανών με 2-0.

Οι Τυνήσιοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ναΐμ Σλίτι στο 62', μετά από χέρι του Τζαλαλί και ο Αλί Αμπντί στο 69' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζίσαφι και Μιλάντ Μοχαμαντί, με τον πρώτο να φοράει μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να αγωνίζεται σε ρόλο κεντρικού μέσου.

Το Ιράν βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο του Μουντιάλ του Κατάρ μαζί με την Αγγλία, τις ΗΠΑ και την Ουαλία, ενώ η Τυνησία είναι στο τέταρτο γκρουπ μαζί με τη Γαλλία, την Αυστραλία και τη Δανία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα