Μουντιάλ 2022: Ο Χάρι Κέιν ίσως να μην φορέσει το περιβραχιόνιο «OneLove» υπό το φόβο κίτρινης κάρτας

Μουντιάλ 2022: Ο Χάρι Κέιν ίσως να μην φορέσει το περιβραχιόνιο «OneLove» υπό το φόβο κίτρινης κάρτας

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Ο Χάρι Κέιν ίσως να μην φορέσει το περιβραχιόνιο «OneLove» υπό το φόβο κίτρινης κάρτας

bet365

Δεύτερες σκέψεις στην εθνική Αγγλίας για το αν ο Χάρι Κέιν θα φορέσει το περιβραχιόνιο «OneLove» για την LGBTQ+ κοινότητα, αφού υπάρχει κίνδυνος να δεχθεί κίτρινη κάρτα.

Οι παίκτες της Αγγλίας έχουν πάρει την απόφαση να γονατίσουν πριν την έναρξη του αγώνα με το Ιράν σήμερα (21/11), όμως ακόμη δεν έχει αποφασισθεί αν ο αρχηγός της ομάδας, Χάρι Κέιν θα φορέσει το περιβραχιόνιο «OneLove» για την υποστήριξη της LGBTQ+ κοινότητας, αφού η συγκεκριμένη ενέργεια ίσως επιφέρει κίτρινη κάρτα.

Η FIFA είχε ζητήσει από τις ομάδες να φορέσουν διαφορετικά περιβραχιόνια σε κάθε ματς, τα οποία λάνσαρε η ίδια, για να προμοτάρονται διαφορετικά μηνύματα κάθε φορά, όπως «Το ποδόσφαιρο ενώνει τον κόσμο», «Μοιράσου το γεύμα» και «Φέρε την κινητοποίηση».

Οι παίκτες της Αγγλίας (και της Ουαλίας) ήταν αποφασισμένοι να εμμείνουν στην στάση τους, με την ομοσπονδία της χώρας να είναι έτοιμη να δεχθεί το πρόστιμο. Ωστόσο, αυτό τείνει να αλλάξει, αφού υπάρχει φόβος πως ο Χάρι Κέιν θα δεχθεί κίτρινη κάρτα μόλις αρχίσει το παιχνίδι για την ενέργεια αυτή, κάτι που σίγουρα δεν θέλουν τα «τρία λιοντάρια».

Η αγγλική ομοσπονδία είχε ενημερώσει από τον Σεπτέμβριο την FIFA για την απόφασή της αυτή, όμως δεν υπήρξε καμία απάντηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Περιμένει πως σήμερα το πρωί θα έχει μία απόφαση σχετικά με τις επιπτώσεις της απόφασής της αυτής για να γνωρίζει πως θα κινηθεί.

 

Ο ίδιος ο Χάρι Κέιν είπε την Κυριακή (20/11): «Έχουμε ξεκαθαρίσει σαν ομάδα και σαν οργανισμός πως θέλουμε να φορέσουμε το περιβραχιόνιο αυτό. Γνωρίζω πως η FA μιλάει με την FIFA αυτή τη στιγμή και είμαι σίγουρος πως μέχρι την ώρα του αγώνα θα έχουν βγάλει την απόφασή τους. Νομίζω πως το έχουμε κάνει ξεκάθαρο πως θέλουμε να το φορέσουμε».

Κανονικά αναμένεται να φορέσουν το συγκεκριμένο περιβραχιόνιο οι Γκάρεθ Μπέιλ (Ουαλία), Μάνουελ Νόιερ (Γερμανία) και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (Ολλανδία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα