Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Τα τρία ακυρωθέντα γκολ μέσω VAR, περισσότερα οφσάιντ σε ένα ημίχρονο από όσα το 2018! (vid)

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Τα τρία ακυρωθέντα γκολ μέσω VAR, περισσότερα οφσάιντ σε ένα ημίχρονο από όσα το 2018! (vid)

bet365

Η Αργεντινή έχασε τρεις ευκαιρίες για να διασφαλίσει το προβάδισμά της, καθώς της ακυρώθηκαν ισάριθμα γκολ μέσω VAR, ξεπερνώντας έτσι σε ένα ημίχρονο τον αριθμό των οφσάιντ που μέτρησε σε όλο το Μουντιάλ 2018!

Το ξεκίνημα για την Αργεντινή μπορεί να ήταν ιδανικό χάρη στο γκολ του Λιονέλ Μέσι στο 10', ωστόσο, η μέρα στράβωσε απότομα για την Αλμπισελέστε που είδε τη Σαουδική Αραβία να διαγράφει το προβάδισμά της με δύο γκολ σε δύο τελικές μέσα σε πέντε λεπτά στο β΄ μέρος! Αυτό ίσως να μην είχε συμβεί ποτέ αν οι παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι δεν είχαν υποδειχθεί οφσάιντ σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις που βρήκαν δίχτυα πριν από την ανάπαυλα.

Ο Μέσι έκανε την αρχή στο 22', φεύγοντας από θέση οφσάιντ πριν ευστοχήσει απέναντι στον Αλ-Ογουαΐς, για να ακολουθήσει ο Λαουτάρο Μαρτίνες σε δύο χρόνους. Στο 28' το ημι-αυτόματο οφσάιντ έδειξε την άκρως οριακή παράβαση και στο 45+2' όντας πολύ περισσότερο εκτεθειμένος και πάλι το VAR πήρε πίσω το γκολ. Έτσι, αντί για 4-0, οι Αργεντίνοι υπέστησαν το απόλυτο κάζο μέχρι το 53'!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα