Μουντιάλ 2022: Η «έκρηξη» των Σαουδαράβων στο τελευταίο σφύριγμα και η… πίκρα για την Αργεντινή (pics & vids)

Μουντιάλ 2022: Η «έκρηξη» των Σαουδαράβων στο τελευταίο σφύριγμα και η… πίκρα για την Αργεντινή (pics & vids)

bet365

Δείτε μέσα από την κάμερα του Gazzetta το κοντράστ συναισθημάτων ανάμεσα σε Σαουδάραβες και Αργεντινούς μετά την τεράστια έκπληξη και ήττα της Αλμπισελέστε στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ.

Αποστολή στο Κατάρ: Γιάννης Σαπουντζάκης

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο είχε θύμα την Αργεντινή! Παρά τις αμέτρητες φιλοδοξίες γύρω από τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του, η πρεμιέρα της Αλμπισελέστε στο Μουντιάλ του Κατάρ ήταν το λιγότερο.... απογοητευτική, με τη Σαουδική Αραβία να επικρατεί 2-1 με ανατροπή και να βάζει στοπ σε ένα αήττητο σερί που έτρεχε από τον Ιούλιο του 2019.

Η κάμερα του Gazzetta και ο απεσταλμένος στο Κατάρ, Γιάννης Σαπουντζάκης, βρέθηκε στο Fan Festival και είχε την ευκαιρία να καταγράψει εικόνες και συναισθήματα από τον οπαδικό «παλμό» στο φινάλε της αναμέτρησης.

Saidu 12

Μια αναμέτρηση που στα τελευταία λεπτά απέκτησε μορφή... καρδιογραφήματος για τους Σαουδάραβες, οι οποίοι βίωσαν, άγχος, τρόμο, ανακούφιση και απόλυτη χαρά μέσα σε διάστημα μερικών λεπτών.

Από την επέμβαση του Αλ Αμρί πάνω στη γραμμή στο 90΄που προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού ανάμεσα στις τάξεις των Σαουδαράβων και τον σοκαριστικό τραυματισμό που Αλ Σαχράνι που... τρόμαξε κόσμο, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και την έκρηξη συναισθημάτων.

Το απόλυτο κοντράστ δηλαδή με τους Σαουδάραβες να το ζουν με την ψυχή τους παρέα με.... οπαδούς των ΗΑΕ και της Βραζιλίας, τη στιγμή που οι αντίστοιχοι της Αργεντινής παρέμεναν περίλυποι και αποσβολωμένοι, αδυνατώντας να πιστέψουν το αποτέλεσμα.

Argentina Mundial

Saudi

Μαζί και ορισμένοι Πολωνοί και Μεξικανοί, ως άμεσα ενδιαφερόμενοι για τον όμιλο, να παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Mexico 123
Polish Mundial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα