Μουντιάλ 2022, Κροατία: Οπαδοί τόλμησαν να πιουν μπύρα μέσα στο γήπεδο (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Κροατία: Οπαδοί τόλμησαν να πιουν μπύρα μέσα στο γήπεδο (vid)

bet365

Παρά το βέτο των διοργανωτών στην μπύρα και το αλκόολ, δύο φίλοι της Κροατίας «πιάστηκαν» επ' αυτοφώρω από το τηλεοπτικό φακό να πίνουν το ποτηράκι τους στις εξέδρες.

Μεσημεράκι, ήλιος, υψηλή θερμοκρασία λόγω Κατάρ, μπάλα, η εθνική σου ομάδα στο πρώτο της ματς στο φετινό Μουντιάλ. Πόσο θα ταίριαζε η μπύρα σε αυτό το σκηνικό; Πολύ. Οι κανόνες της FIFA και της οργανωτικής επιτροπής του αραβικού κράτους χάλασαν το μάξιμουμ της εμπειρίας, απαγορεύοντας την μπύρα και το αλκοόλ γενικότερα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, αυτό, όμως, δεν απέτρεψε δύο φίλους της εθνικής Κροατίας να μπουν στο γήπεδο «Al Bayt»... εξοπλισμένοι.

Το τηλεοπτικό πλάνο έπιασε στα... πράσα τους δύο οπαδούς της Hrvatska να πίνουν χαλαροί την μπύρα τους στην εξέδρα, κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στο Μαρόκο. Κίνηση αρκετά θαρραλέα, αφού μέχρι στιγμής έχει γίνει σαφές πως οι Αρχές στο Κατάρ αντιμετωπίζουν πολύ αυστηρά όσους παραβαίνουν τους κανόνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα