Μουντιάλ 2022: Προβάδισμα πρωτιάς στον 5ο όμιλο για την Ισπανία, έμπλεξε η Γερμανία

Βασίλης Μπαλατσός
Μουντιάλ 2022: Προβάδισμα πρωτιάς στον 5ο όμιλο για την Ισπανία, έμπλεξε η Γερμανία

bet365

H Ισπανία με την άνετη νίκη της επί της Κόστα Ρίκα με 7-0 πήρε προβάδισμα πρωτιάς για τον 5ο όμιλο, ενώ οι Γερμανοί μπήκαν σε «κίνδυνο» μετά την ήττα - σοκ από την Ιαπωνία.

Η Ισπανία έκανε επιβλητική εμφάνιση στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και συνέτριψε με 7-0 την Κόστα Ρίκα, η οποία με 18% κατοχής και μηδέν τελικές δεν μπορούσε καν να... κοιτάξει στα μάτια την ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Η Φούρια Ρόχα έδειξε πως δεν... αστειεύεται, δημιούργησε μια μεγάλη διαφορά τερμάτων και με βάση ατ τωρινά δεδομένα είναι το φαβορί για την πρωτιά.

Από την πλευρά της για τον ίδιο όμιλο η Γερμανία έπεσε... θύμα έκπληξης, καθώς προηγήθηκε κόντρα στην Ιαπωνία αλλά οι Ασιάτες με δυο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο πήραν μια ιστορική νίκη (2-1). Πλέον το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο μεγάλο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γερμανία (27/11, 21:00).

Aν η Ιαπωνία νικήσει την αδύναμη Κόστα Ρίκα και τα Πάντσερ χάσουν από τη Φούρια Ρόχα θα μείνουν εκτός τουρνουά από τη φάση των ομίλων. Στο ενδεχόμενο ισοπαλίας και νίκη της Ιαπωνίας επί της ομάδας των Κοσταρικανών η Γερμανία θα πρέπει να καλύψει τη διαφορά τερμάτων στο ματς με την ομάδα του Κέιλορ Νάβας και η Ισπανία να χάσει από τους Ιάπωνες...

5ος Όμιλος

1η αγωνιστική

Γερμανία - Ιαπωνία 1-2
Ισπανία - Κόστα Ρίκα 7-0

Βαθμολογία

  1. Ισπανία 3 (7-0)
  2. Ιαπωνία 3 (2-1)
  3. Γερμανία 0 (1-2)
  4. Κόστα Ρίκα 0 (0-7)

Επόμενη αγωνιστική (2η)

Κυριακή 27/11

Ιαπωνία - Κόστα Ρίκα 12:00
ισπανία - Γερμανία 21:00

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα