Μουντιάλ 2022: Στην κορυφή το Βέλγιο, προμηνύεται «μάχη» στον 6ο όμιλο (vid)

Ιάσονας Θεριός
Μουντιάλ 2022: Στην κορυφή το Βέλγιο, προμηνύεται «μάχη» στον 6ο όμιλο (vid)

bet365

Το Βέλγιο εν τέλει «λύγισε» με 1-0 τον αξιόμαχο Καναδά και ανέβηκε στην κορυφή του 6ου ομίλου του Μουντιάλ, Κροατία και Τυνησία «κόλλησαν» στο 0-0 και φαίνεται πως θα υπάρξει «μάχη» για την πρόκριση.

Το Βέλγιο ίδρωσε, αγχώθηκε αλλά στο τέλος πήρε σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στον Καναδά χάρη στο γκολ του Μίτσι Μπατσουαγί, που το ανέβασε στην 1η θέση του 6ου ομίλου του Μουντιάλ. Προβλημάτισαν οι Διάβολοι, άφησε θετικές εντυπώσεις η ομάδα του Χέρντμαν.

Νωρίτερα, Κροατία και Μαρόκο αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στο «στείρο» 0-0. Καμία από τις δύο ομάδες δεν εκμεταλλεύτηκε τις δικές της στιγμές και έτσι έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Αν κάτι μας άφησε πάντως, η ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής του ομίλου, αυτό είναι πως οι τέσσερις ομάδες πιθανότατα θα χρειαστεί να παλέψουν για τα εισιτήρια της πρόκρισης, με τους Βέλγους φυσικά να έχουν σημαντικό προβάδισμα.

6ος όμιλος

Αποτελέσματα

 

Μαρόκο - Κροατία 0-0

Βέλγιο - Καναδάς 1-0

Βαθμολογία

1. Βέλγιο - 3

2. Κροατία - 1

3. Μαρόκο- 1

4. Καναδάς - 0

Επόμενη αγωνιστική (27/11)

15:00 Βέλγιο - Μαρόκο

18:00 Κροατία - Καναδάς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα