Μουντιάλ 2022, Αργεντινή - Αυστραλία: Η μεγάλη απόκρουση του Μαρτίνες στο 90+7' που έστειλε την Αλμπισελέστε στους «8» (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Αργεντινή - Αυστραλία: Η μεγάλη απόκρουση του Μαρτίνες στο 90+7' που έστειλε την Αλμπισελέστε στους «8» (vid)

bet365

Η Αυστραλία έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 97ο λεπτό του αγώνα με την Αργεντινή αλλά ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είπε «όχι» στον Κουόλ και έστειλε την Αλμπισελέστε στα προημιτελικά.

Η Αργεντινή μπορεί να αγχώθηκε αλλά τα κατάφερε. Η Αλμπισελέστε στο χιλιοστό ματς του ηγέτη της, Λιονέλ Μέσι, νίκησε με 2-1 την Αυστραλία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Μετά το τυχερό γκολ των Καγκουρό οι πρωταθλητές Νότιας Αμερικής πίεσαν για το τρίτο γκολ, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και παρά λίγο να το πληρώσουν. Στην τελευταία φάση του ματς στο 90+7' ο Μέσι έχασε τη μπάλα στο κέντρο, η μπάλα μετά από λάθος του Ταλιαφίκο έφτασε στον Κουόλ, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος τον νίκησε και έστειλε την χώρα του στους «8» του τουρνουά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα