Μουντιάλ 2022, Κριστιάνο Ρονάλντο: Διαψεύδει τη «Record» η πορτογαλική ομοσπονδία

Μουντιάλ 2022, Κριστιάνο Ρονάλντο: Διαψεύδει τη «Record» η πορτογαλική ομοσπονδία

Μουντιάλ 2022, Κριστιάνο Ρονάλντο: Διαψεύδει τη «Record» η πορτογαλική ομοσπονδία

bet365

Άμεση ήταν η απάντηση της πορτογαλικής ομοσπονδίας στο δημοσίευμα της «Record» περί απειλής του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει από την εθνική Πορτογαλίας.

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες και η πορτογαλική ομοσπονδία αντέδρασε στο δημοσίευμα που ήθελε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να απείλησε τον Φερνάντο Σάντος με την αποχώρησή του από το Μουντιάλ.

Η «Record» έγραψε στην έντυπη έκδοσή της και στο πρωτοσέλιδο πως ο CR7 είχε έντονη λογομαχία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό μετά την απόφασή του να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας κόντρα στην Ελβετία και μάλιστα, του δήλωσε πως θα εγκαταλείψει την αποστολή. Ωστόσο, η απάντηση της πορτογαλικής ομοσπονδίας ήταν άμεση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά το δημοσίευμα.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, αναφέρει πως ουδέποτε ο 37χρονος σούπερ σταρ απείλησε με αποχώρηση από το Κατάρ και πως το κλίμα στην εθνική παραμένει αρμονικό.

«Η FPF ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, απείλησε να φύγει από την εθνική ομάδα κατά την παραμονή μας στο Κατάρ.

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χτίζει ένα μοναδικό ιστορικό κάθε μέρα στις υπηρεσίες της εθνικής ομάδας και της χώρας μας, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό και επιβεβαιώνει την αδιαμφισβήτητη αφοσίωσή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Παρεμπιπτόντως, ο βαθμός αφοσίωσης του παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές στην Πορτογαλία φάνηκε ξανά, όταν χρειάστηκε, στη νίκη κόντρα στην Ελβετία»

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα