Μπαρτσελόνα: Συνομιλίες για νέο συμβόλαιο με τον Ντεμπελέ την άνοιξη

Σωτήρης Μυκονίου
Μπαρτσελόνα: Συνομιλίες για νέο συμβόλαιο με τον Ντεμπελέ την άνοιξη

bet365

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ανανεώσει εκ νέου το συμβόλαιο του Ουσμάν Ντεμπελέ για να μην χρειαστεί να τον πουλήσει.

Οι «Καταλανοί» έχουν πλέον πολύ καλές σχέσεις με τον Γάλλο εξτρέμ, μετά την λύση των παρεξηγήσεων που υπήρχαν μεταξύ των δύο πλευρών και την διετή επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Αυτή τη συνθήκη θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπαρτσελόνα για να προχωρήσει στην περαιτέρω επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο. Ωστόσο, δεν έχει σκοπό να κάνει την πρώτη συζήτηση προτού εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί για την φετινή σεζόν σε μία προσπάθεια να σιγουρευτούν πως ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα συνεχίσει να προοδεύει.

Τόσο η Μπαρτσελόνα και ο Τσάβι, όσο και ο ίδιος ο παίκτης είναι ευχαριστημένοι από την συνεργασία τους. Ο Γάλλος έχει καταφέρει να μείνει μακριά από τους τραυματισμούς και να δείξει πόσο διαφορετικός είναι από τους υπολοίπους στον αγωνιστικό χώρο. Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 26 συμμετοχές έχοντας σκοράρει πέντε γκολ και μοιράσει εννιά ασίστ σε περισσότερα από 1.500 αγωνιστικά λεπτά.

Ο βασικός λόγος που οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του είναι να μην αναγκαστούν από την έναρξη της επόμενης σεζόν να τον βάλουν προς πώληση για να μην τον χάσουν χωρίς χρήματα σε περίπτωση που δεν τα βρουν με την ανανέωση.

 

Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως λόγω των οικονομικών περιορισμών που έχει η Μπαρτσελόνα μπορεί μόνο να προσφέρει μία μονοετή επέκταση. Οι συνομιλίες αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη.

Στο Μουντιάλ του Κατάρ ο Ντεμπελέ έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια με την εθνική Γαλλίας κι έχει δώσει δύο ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα