Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: Τα μηνύματα στήριξης στους μοιραίους Ροντρίγκο και Μαρκίνιος

Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: Τα μηνύματα στήριξης στους μοιραίους Ροντρίγκο και Μαρκίνιος

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: Τα μηνύματα στήριξης στους μοιραίους Ροντρίγκο και Μαρκίνιος

bet365

Ο Νεϊμάρ θέλησε να συμπαρασταθεί μέσω μηνυμάτων στους... μοιραίους Ροντρίγκο και Μαρκίνιος που έχασαν πέναλτι κόντρα στην Κροατία και δημοσίευσε τους μεταξύ τους διαλόγους στο Instagram.

Ροντρίγκο και Μαρκίνιος αποδείχθηκαν μοιραίοι στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στην Κροατία, με συνέπεια να οδηγήσουν στον αποκλεισμό τη Βραζιλία από τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Λίγες μέρες αργότερα ο Νεϊμάρ θέλησε να συμπαρασταθεί στους δυο άτυχους αστέρες της Σελεσάο μέσω προσωπικών μηνυμάτων στα WhatsApp, τα οποία δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Αναλυτικά η στιχομυθία των Νεϊμάρ - Ροντρίγκο:

Νεϊμάρ: «Είμαι εδώ για να πω ότι είσαι ένας σταρ. Είναι τιμή μου να είμαι μέρος της καριέρας σου, να είμαι το είδωλό σου και να σε βλέπω να μετατρέπεσαι σε ένα από τα αστέρια στην ιστορία της Βραζιλίας. Πέναλτι χάνουν μόνο όσοι τα εκτελούν, έχω κάνει πολλά λάθη στην καριέρα μου και έχω μάθει από αυτά. Αλλά δεν τα παράτησα, πάντα αναζητούσα το καλύτερο και να τελειοποιήσω τον εαυτό μου σε όλα.

Μου αρέσεις όχι μόνο σαν παίκτης, αλλά και σαν άνθρωπος για την καλή καρδιά που έχεις. Κράτα το κεφάλι ψηλά, αυτές οι κριτικές και οι πιέσεις θα σε κάνουν δυνατό και θυμήσου τι σου έχω πει ''θα φέρεις ένα τρόπαιο στη Βραζιλία''. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στον κόσμο, αποσυνδέσου αυτές τις μέρες, ξεκουράσου και επέστρεψε για τα πάντα. Είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς, χωρίς δημαγωγία. Είμαστε μαζί σου».

Ροντρίγκο: «Σε ευχαριστώ είδωλό μου για όλα από καρδιάς. Με συγχωρείς που σου ανέβαλα το όνειρο. Ελπίζω να συνεχίσεις για να τα κατακτήσουμε όλα μαζί, φυσικά εφόσον αυτό είναι το καλύτερο για σένα. Είμαστε πάντα μαζί και σε ευχαριστώ για την αγάπη».

Νεϊμάρ: «Μην απολογείσαι, είσαι τρελός; Μόνο όσοι σουτάρουν αστοχούν κι εσύ είσαι άσος. Αλλά θα σου μάθω πως να εκτελείς πέναλτι. Είμαστε μαζί, να προσέχεις».

Neymar Rodrygo

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η συνομιλία του με τον Μαρκίνιος, ο οποίος παραδέχθηκε πως ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ.

Αναλυτικά η στιχομυθία των Νεϊμάρ - Μαρκίνιος:

Νεϊμάρ: «Είμαι θαυμαστής σου. Ένα πέναλτι δεν θα αλλάξει το τι σκέφτομαι. Θα είμαι για πάντα μαζί σου και το ξέρεις. Σε αγαπώ».

Μαρκίνιος: «Λίγο λίγο γίνομαι καλύτερα. Μόνο ο χρόνος θα βοηθήσει να τα ξεφορτωθούμε αυτά. Πως είσαι; Σε ευχαριστώ για το μήνυμα και τη σκέψη σου. Ήθελα πολύ να τα καταφέρουμε. Είναι χάλια που σκέφτομαι πως αυτό το πέναλτι έγινε εμπόδιο στο όνειρό μας. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, να του δώσουμε χρόνο και να ελπίσουμε πως το ποδόσφαιρο έχει φυλάξει κάτι για εμάς».

Νεϊμάρ: «Αυτή είναι η σωστή σκέψη. Δώσε χρόνο. Τα πάντα περνούν από το καλό και το κακό. Κράτα ψηλά το κεφάλι σου, απόλαυσε την οικογένειά σου και μην ξεχνάς ότι εκτός από συμπαίκτης σου είμαι και φίλος σου. Σε αγαπώ και θα συνεχίσουμε μαζί. Μαρκίνιος Αλήθεια αδερφέ. Μόνο εμείς ξέρουμε τι περάσαμε για να φτάσουμε εδώ, για αυτό πονάει τόσο πολύ.

Το βάρος είναι μεγάλο αλλά ο πατέρας στον παράδεισο ξέρει τι κάνει και μου το έδωσε επειδή ξέρει ότι μπορώ να το αντέξω. Είσαι απίστευτος αλήθεια, είμαι θαυμαστής σου. Να είσαι καλά. Θα χρειαστούμε ο ένας τον άλλον στις επόμενες μάχες. Σε αγαπώ πολύ».

Neymar Marqinhos

Την ίδια στιγμή, σε πιο σύντομη συνομιλία που είχε με τον Τιάγκο Σίλβα, ο στόπερ της Τσέλσι ομολόγησε πως δεν μπορεί να πιστέψει πως η Σελεσάο έχασε από την Κροατία.

Νεϊμάρ: «Πρέπει να συνεχίσουμε αδερφέ, δυστυχώς είναι έτσι. Εσύ, εγώ και ο Ντάνι (σ.σ Άλβες) το αξίζαμε υπερβολικά. Ο Θεός όμως, έχει τον σκοπό του, ξέρει τα πάντα»

Τιάγκο Σίλβα: «Αδερφέ είναι πιο χάλια από όσο φαντάζεσαι, δεν το αντέχω. Δεν πιστεύω ότι χάσαμε. Κάθε φορά που το θυμάμαι θέλω να κλάψω. Θα είμαι καλά».

Thiago Silva

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα