Το σπάνιο βίντεο όπου ο Νόρντιν Άμραμπατ συστήνει τον μικρό του αδερφό πριν από 15 χρόνια (vid)

Νότης Χάλαρης
Το σπάνιο βίντεο όπου ο Νόρντιν Άμραμπατ συστήνει τον μικρό του αδερφό πριν από 15 χρόνια (vid)

bet365

Ένα σπάνιο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου όπου φαίνεται ο Νόρντιν Άμραμπατ με τον μικρό του αδερφό Σοφιάν, όταν ο πρώτος έδινε συνέντευξη ως ανερχόμενο ταλέντο.

Ο Σοφιάν Άμραμπατ βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά την τρελή πορεία του Μαρόκου στο Μουντιάλ και την ηγετική του εμφάνιση στα προημιτελικά με την Πορτογαλία.

Ο 26χρονος χαφ ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα της καριέρας του, μακριά από την Φιορεντίνα, ωστόσο την παράσταση έκλεψε η στενή σχέση που έχει με τον μεγάλο του αδερφό και ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Νόρντιν.

Μετά την κοινή τους παρουσία, ένα σπάνιο βίντεο κάνει τον γύρω του κόσμου, όπου οι... ρόλοι είναι αντίστροφοι. Συγκεκριμένα στα μέσα του 2007, ο εξτρέμ της Ένωσης ήταν από τα ταλέντα του ολλανδικού ποδοσφαίρου κάνοντας εντυπωσιακά πράγματα με τη φανέλα της Φένλο (το καλοκαίρι του 2008 κόστισε 2,5 εκατ. ευρώ στην Αϊντχόφεν).

Σε μία συνέντευξη του, ο Νόρντιν είχε... συστήσει για πρώτη φορά, τον τότε 11χρονο Σοφιάν, ο οποίος με μία ζακέτα της Ρεάλ Μαδρίτης, πόζαρε στην κάμερα και έπαιζε ποδόσφαιρο με τον μεγάλο του αδερφό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα