Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: «Θα μου άρεσε ένας εκ των Μουρίνιο, Αντσελότι ή Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Βραζιλίας»

Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: «Θα μου άρεσε ένας εκ των Μουρίνιο, Αντσελότι ή Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Βραζιλίας»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: «Θα μου άρεσε ένας εκ των Μουρίνιο, Αντσελότι ή Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Βραζιλίας»

bet365

Σε συνέντευξη του ο εμβληματικός Ρονάλντο Ναζάριο Ντε Λίμα αναφέρθηκε στον μέλλον της τεχνικής ηγεσίας της Βραζιλίας και εξέφρασε την επιθυμία του να δει ένα... πρωτοκλασάτο όνομα όπως οι Μουρίνιο, Αντσελότι και Γκουαρδιόλα.

H Βραζιλία δεν κατάφερε να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Κροατίας, έχασε στη διαδικασία των πέναλτι και έμεινε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ από τη φάση των «8». Η Ομοσπονδία των Βραζιλιάνων πλέον αναζητεί τον διάδοχο του Τίτε, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Σελεσάο.

Ο θρυλικός Ρονάλντο Ναζάριο Ντε Λίμα παραχώρησε συνέντευξη στη «Mundo Deportivo» και έθεσε ψηλά τον πήχη για τον νέο τεχνικό της εθνικής ομάδας της χώρας του καφέ, καθώ θα ήθελε έναν εκ των Πεπ Γκουαρδιόλα, Ζοσέ Μουρίνιο και Κάρλο Αντσελότι.

«Θα ήθελα να δω κάποιον εκ των Γκουαρδιόλα, Αντσελότι ή Μουρίνιο να προπονούν την Βραζιλία. Δεν είμαι όμως εγώ εκείνος που επιλέγει, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί. Αυτά τα ονόματα είδαν το φως της δημοσιότητας στην Βραζιλία αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στο να έχουμε ξένο προπονητή στην εθνική μας ομάδα», ανέφερε το «Φαινόμενο» και στη συνέχεια μίλησε για τον αποκλεισμό της Σελεσάο.

«Δεν ξέραμε πώς να ροκανίσουμε το χρόνο στην παράταση, μετά το γκολ που πετύχαμε. Έπρεπε να ήμασταν πιο έξυπνοι, ήταν το μοναδικό πράγμα που είχαμε ανάγκη για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Η εκτίμηση που είχαν κάνει από την αρχή ήταν ένας τελικός μεταξύ της Γαλλίας και της Βραζιλίας. Η Βραζιλία δεν υπάρχει πια», είπε ο Ρονάλντο, ο οποίος έχρισε ως φαβορί την Γαλλία και αποθέωσε τον Κιλιάν Μπαπέ.

«Παιχνίδι με το παιχνίδι η Γαλλία απέδειξε πως είναι μεταξύ των φαβορί και εξακολουθεί να είναι το Νο 1 φαβορί για το τρόπαιο. Ο Εμπαπέ κάνει ένα ωραίο Μουντιάλ, έχει απίστευτες φυσικές και τεχνικές αρετές. Ίσως να είναι ο καλύτερος παίκτης σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει ένα φυσικό ταλέντο και παρότι είναι μόλις 23 ετών, είναι πρωταγωνιστής και έχει την εμπειρία της κατάκτησης ενός Μουντιάλ. Το παιχνίδι του βελτιώνεται κάθε φορά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα