Μόντριτς: «Η Κροατία έχει το ίδιο DNA με τη Ρεάλ, δεν τα παρατάμε ποτέ»

Νίκος Κικίδης
Μόντριτς: «Η Κροατία έχει το ίδιο DNA με τη Ρεάλ, δεν τα παρατάμε ποτέ»

bet365

Ομοιότητες μεταξύ της Ρεάλ και της εθνικής Κροατίας παραδέχθηκε ο Λούκα Μόντριτς, τονίζοντας πως αμφότερες τα δίνουν όλα μέχρι τελικής πτώσης!

Σε ακόμα ένα Μουντιάλ η Κροατία έχει καταφέρει να κάνει την υπέρβαση, αφού απέκλεισε Ιαπωνία και Βραζιλία στη φάση των «16» και των «8» αντίστοιχα για να κλειδώσει την παρουσία της στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δυο προκρίσεις που ήρθαν βέβαια με τα.... χίλια ζόρια για την Χβάρτσκα, η οποία θριάμβευσε και τις δυο φορές στη διαδικασία των πέναλτι!

Η «refuse to die» νοοτροπία που έχει υιοθετήσει στο Μουντιάλ δεν άργησε να φέρει και συγκρίσεις με την επίσης αλύγιστη Ρεάλ Μαδρίτης της περσινής (ειδικά) περιόδου, με τον Λούκα Μόντριτς ως ο πλέον καταρτισμένος να δίνει τη δική του απάντηση.

«Θα μπορούσες να πεις ότι έχουμε το ίδιο DNA με τη Ρεάλ γιατί πάντα προσπαθούμε έως το τέλος και δεν τα παρατάμε ποτέ. Όλοι βλέπουν τις μεγάλες χώρες. Επειδή εμείς είμαστε μια μικρή χώρα δεν μας υπολογίζει κανείς, αλλά δεν έχουμε πρόβλημα με το να θεωρούνται οι άλλοι φαβορί και εμείς να είμαστε στις σκιές» ήταν τα λόγια του, προτού αναφέρει πως θα τα δώσουν όλα και απέναντι στην Αργεντινή.

 

«Προφανώς και θα θέλαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα και να μην πάμε στα πέναλτι, αλλά είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα