Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία: Τέλος ο Φερνάντο Σάντος, σύμφωνα με την A Bola

Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία: Τέλος ο Φερνάντο Σάντος, σύμφωνα με την A Bola

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία: Τέλος ο Φερνάντο Σάντος, σύμφωνα με την A Bola

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής A Bola ο Φερνάντο Σάντος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Πορτογαλίας και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Σε διαζύγιο οδηγούνται η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας και ο Φερνάντο Σάντος. Ο πολύπειρος τεχνικός είχε πει μετά τον αποκλεισμό της εθνικής τους από το Μουντιάλ, κόντρα στο Μαρόκο, πως θα συζητήσει για το μέλλον του με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Α Bola οι δυο πλευρές θα λύσουν τη συνεργασία τους.

Tο ρεπορτάζ των Πορτογάλων αναφέρει πως το «διαζύγιο» θα είναι... κοινή συναινέσει, καθώς θεωρείται από όλους η μοναδική λύση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά και οι ανακοινώσεις.

O άλλοτε προπονητής της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της Ελλάδας έγραψε ιστορία στον πάγκο της εθνικής του ομάδας, την οποία ανέλαβε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Με τη χώρα του κατέκτησε τόσο το Euro του 2016 όσο και το Nations League το 2019. Σε 109 ματς είχε απολογισμό 68 νίκες, 21 ισοπαλίες και 20 ήττες.

Θυμίζουμε πως για τη διαδοχή του Φερνάντο Σάντος έχει γραφτεί η περίπτωση του Ζοσέ Μουρίνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα