Μουντιάλ 2022, Αργεντινή - Κροατία: Βασικός στον ημιτελικό ο Μέσι, «έπιασε» Ματέους στην πρώτη θέση των συμμετοχών

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Αργεντινή - Κροατία: Βασικός στον ημιτελικό ο Μέσι, «έπιασε» Ματέους στην πρώτη θέση των συμμετοχών

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι όπως ήταν αναμενόμενο βρίσκεται στην ενδεκάδα της Αργεντινής για τον ημιτελικό με την Κροατία και έπιασε τον Λόταρ Ματέους στην πρώτη θέση των συμμετοχών σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Αργεντινή θα διεκδικήσει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ κόντρα στην Κροατία με τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται κανονικά στην ενδεκάδα στο πλευρό του Χουλιάν Άλβαρες. Ο αρχηγός της Αλμπισελέστε κάνει την 25η εμφάνιση του σε ματς Μουντιάλ και πιάνει τον Λόταρ Ματέους στην πρώτη θέση στη λίστα των συμμετοχών.

Ο Pulga θα έχει την ευκαιρία να «σπάσει» το ρεκόρ του θρυλικού Γερμανού μέσου, καθώς η Αργεντινή θα έχει ακόμα ένα ματς στο τουρνουά ότι και αν γίνει στον αγώνα με τη Χρβάτσκα. Ο Μέσι ξεπέρασε τον Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος μέχρι το τέλος της καριέρας του έπαιξε 24 φορές σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες της ενδεκάδας ο Λιονέλ Σκαλόνι αλλάζει το 3-5-2 που είχε χρησιμοποιήσει κόντρα στην Ολλανδία και θα κατεβάσει τη χώρα του με 4-4-2.Η τετράδα των χαφ θα αποτελείται από τους Παρέδες, Έντσο Φερνάντες, Ντε Πολ και Μακ Άλιστερ. O Nτι Μαρία είναι ανέτοιμος και δεν θα ξεκινήσει σε ακόμα ένα ματς.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα