Μουντιάλ 2022: Νεκρός Κενυάτης σεκιουριτάς μετά από πτώση στο «Λουζαΐλ»

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Νεκρός Κενυάτης σεκιουριτάς μετά από πτώση στο «Λουζαΐλ»

bet365

Την τελευταία του πνοή άφησε στην εντατική Κενυάτης άνθρωπος της ασφάλειας του «Λουζαΐλ», έπειτα από σοβαρή πτώση που είχε μετά τον προημιτελικό ανάμεσα σε Αργεντινή και Ολλανδία.

Ένας Κενυάτης σεκιουριτάς που εργαζόταν στο γήπεδο «Λουζαΐλ» για το Μουντιάλ του Κατάρ έχασε τραγικά τη ζωή του σε ατύχημα που είχε κατά τον προημιτελοκό ανάμεσα σε Αργεντινή και Ολλανδία.

Ο Τζον Νιού Κιμπέ μετά τη λήξη του ματς είχε μια σοβαρή πτώση από ψηλό σημείο του σταδίου η οποία τον ανάγκασε να οδηγηθεί στην εντατική, με τις λεπτομέρειές της ωστόσο να μην έχουν δει προς το παρόν το φως της δημοσιότητας. Η Guardian πάντως υποστηρίζει πως ο 24χρονος έπεσε από τον όγδοο όροφο. Η κατάστασή του ήταν σταθερή αλλά κρίσιμη μέχρι την Τρίτη (14/12) όταν και άφησε την τελευταία του πνοή.

«Δεν έχουμε τα χρήματα για να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη για χάρη του, αλλά έχουμε την ανάγκη να μάθουμε τι συνέβη», δήλωσε η αδερφή του στο CNN.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα