Μουντιάλ 2022, Γαλλία - Μαρόκο: Γάλλοι... αγνοούνται!

Γιάννης Σαπουντζάκης
Μουντιάλ 2022, Γαλλία - Μαρόκο: Γάλλοι... αγνοούνται!

bet365

Η Γαλλία νίκησε το Μαρόκο με 2-0 στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως απροσδόκητα δεν υπήρξε σχεδόν κανένας φίλος της έξω από το «Αλ Μπαΐτ» για να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Αποστολή στο Κατάρ: Γιάννης Σαπουντζάκης

Μπορεί η Γαλλία να πήρε τη νίκη απέναντι στο Μαρόκο και να προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ, όμως έξω από το στάδιο κανείς δεν είδε πανηγυρισμούς από τους φίλους των Μπλε. Κι αυτό διότι πολύ απλά δεν υπήρχαν Γάλλοι στο γήπεδο.

Ίσως να ήταν και λιγότερα από χίλια άτομα, μόνο πίσω από την εστία που υπερασπιζόταν ο Γιορίς στο πρώτο μέρος. Μετά το ματς, οι χαμένοι ήταν αυτοί που ακούγονταν δυνατά, παρ'ότι είχαν μόλις αποχαιρετήσει τη διοργάνωση.

Μάλιστα, αυτό προκάλεσε κι ένα μικρό πρόβλημα στα τηλεοπτικά δίκτυα που Γάλλους έψαχναν αλλά Γάλλους δεν έβρισκαν πουθενά.Και όταν επιτέλους βρήκαν κάποιους με διακριτικά της Γαλλίας, είδαν ότι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε πως ήταν από τον σύνδεσμο φίλων των Μπλε από την Ινδία.

 

Ενδεχομένως να αποτελεί και μοναδικό φαινόμενο ομάδα να προκρίνεται σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου και να έχει τόσο ανεμική παρουσία οπαδών. Αυτό ίσως να αποτελεί κι ένα μήνυμα εν όψει του τελικού της Κυριακής (18/12-17:00) απέναντι στην Αργεντινή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα