Μέσι: Όχι, εκατοντάδες Αργεντίνοι δεν ήταν έξω από το σπίτι της γιαγιάς του (vid)

Μέσι: Όχι, εκατοντάδες Αργεντίνοι δεν ήταν έξω από το σπίτι της γιαγιάς του (vid)

Gazzetta team
Μέσι: Όχι, εκατοντάδες Αργεντίνοι δεν ήταν έξω από το σπίτι της γιαγιάς του (vid)

bet365

Η Αργεντινή είναι ένα βήμα πριν την επιστροφή της στην κορυφή του κόσμου και εκατοντάδες οπαδοί ΔΕΝ βρέθηκαν έξω από το σπίτι της γιαγιάς του μεγάλου ηγέτη τους, Λιονέλ Μέσι, όπως ήθελαν πολλά Μέσα αλλά και διάφοροι λογαριασμοί στα social media.

Τρέλα! Αυτή είναι η μία λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει το τι επικρατεί στην Αργεντινή λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό με τη Γαλλία.

Ο Μέσι κι η παρέα του θέλουν να βάλουν τη χώρα στην κορυφή του κόσμου κι ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο.

Στο πλευρό του κι οι εκατομμύρια συμπατριώτες του. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι λογαριασμοί στα social media που ήθελαν εκατοντάδες Αργεντίνους να πηγαίνουν στο σπίτι της γιαγιάς του Μέσι, στο Ροζάριο.

Όντως οι οπαδοί φώναζαν: «Η γιαγιά του Μέσι, η γιαγιά του Μέσι». Ωστόσο η γυναίκα που εμφανίζεται στο σπίτι που έλαβε χώρα ο πανηγυρισμός, δεν έχει συγγένεια με τον Λιονέλ Μέσι.

Είναι γνωστό από τα προηγούμενα έτη ότι ο Λιονέλ Μέσι αφιερώνει τα γκολ που πετυχαίνει στη γιαγιά από την πλευρά της μητέρας του, την Σέλια Ολιβέιρα Κουτσιτίνι (Celia Oliveira Cuccittini), που τον είχε στηρίξει στα πρώτα ποδοσφαιρικά του «βήματα» όταν ήταν παιδί.

Η Σέλια, ωστόσο, έχει αποβιώσει ήδη από το 1998, σύμφωνα με εγχώριο ειδησεογραφικό ιστότοπο (Infobae) στην Αργεντινή, που ασχολήθηκε με την εξήγηση πως η γυναίκα στο βίντεο είναι πρακτικά αδύνατον να είναι «γιαγιά του Μέσι».

Ο εν λόγω ιστότοπος έχει επιβεβαιώσει ότι και η γιαγιά από την πλευρά του πατέρα του, ονόματι Rosa María Pérez, έχει επίσης αποβιώσει.

Σε τοπική ιστοσελίδα του Ροζάριο (rosario3.com) δημοσιεύθηκε άμεσα άρθρο όπου διευκρινιζόταν ότι η γυναίκα στο παράθυρο λέγεται Όλγα, είναι 79 ετών, και δεν είναι γιαγιά του Μέσι. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, με αφορμή τον εξεταζόμενο ισχυρισμό, η γυναίκα αυτή ανέφερε ότι προτιμά να καλείται απλώς «η γιαγιά της Pichincha».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα