«Ο Ελ Αραμπί έπρεπε να βρίσκεται στο Κατάρ, αμφιλεγόμενη η απόφαση του Ρεγκραγκί»

«Ο Ελ Αραμπί έπρεπε να βρίσκεται στο Κατάρ, αμφιλεγόμενη η απόφαση του Ρεγκραγκί»

bet365

Ο Μαροκινός δημοσιογράφος, Khalil Haddad, μιλάει στον Gazzetta για τον συμπατριώτη του Γιουσέφ Ελ Αραμπί μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στη χώρα για τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου του Ρεγκραγκί, ενόψει του μικρού τελικού του Σαββάτου κόντρα στην Κροατία, το Gazzetta συνάντησε στο Κέντρο Τύπου της Ντόχα, τον Μαροκινό δημοσιογράφο Khalil Haddad. Εκείνος μίλησε για τους συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα για τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Νορντίν Άμραμπατ και Ομάρ Ελ Καντουρί.

Μάλιστα, σε ό,τι αφορά στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο Μαροκινός ρεπόρτερ εξήγησε ότι η απόφαση του τεχνικού των Αφρικανών προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις του κόσμου, αφού στην πλειοψηφία τους ήθελαν να τον δουν στα γήπεδα του Κατάρ.

Ποια είναι η άποψη που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου στο Μαρόκο για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί; Πιστεύουν οι οπαδοί ότι θα έπρεπε να έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο;

«Ο Ελ Αραμπί είναι ένας εξαιρετικός σέντερ φορ. Είναι λίγοι οι Μαροκινοί επιθετικοί που έχουν την έφεση στο σκοράρισμα που έχει αυτός. Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στη χώρα παρακολουθούν τις επιδόσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, γνωρίζουν πως τα πηγαίνει πολύ καλά και βρίσκει συχνά δίχτυα. Μάλιστα, οι οπαδοί πίστευαν πως ο Ελ Αραμπί έπρεπε να έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή του Μαρόκου και να βρίσκεται στο Κατάρ. Ήταν αμφιλεγόμενη η απόφαση του Ρεγκραγκί να τον αφήσει εκτός κλήσεων και μάλιστα δέχθηκε αυστηρή κριτική για την επιλογή του αυτήν. Σε κάποια παιχνίδια αυτού του τουρνουά θα μπορούσε να έχει βοηθήσει στο σκοράρισμα».

 

Ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον τεχνικό του Μαρόκου στην απόφαση να μην συμπεριλάβει τον ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών στις κλήσεις του;

«Παρά το γεγονός πως έγινε αρκετές φορές η σχετική ερώτηση στον προπονητή, δεν έδωσε ποτέ κάποια συγκεκριμένη απάντηση. Αρκέστηκε να μας απαντήσει ότι παρακολουθεί όλους τους ποδοσφαιριστές, γνωρίζει τις επιδόσεις τους και με βάση τα δικά του κριτήρια παίρνει τις οριστικές του αποφάσεις για εκείνους που καλούνται στην εθνική».

Σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει ξεχωρίσει ο Σοφιάν Άμραμπατ. Ποια είναι η γνώμη του κόσμου αλλά και του προπονητή για τον αδερφό του, Νορντίν, που αγωνίζεται στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ;

«Όλος ο κόσμος στο Μαρόκο αγαπάει τον Νορντίν Άμραμπατ γιατί τον θεωρούν μαχητή. Είναι γνωστό ότι σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Το ίδιο έκανε και με την εθνική. Ο προπονητής τον έχει αφήσει κάποιο διάστημα εκτός κλήσεων λόγω της απόφασής του να δημιουργήσει μία ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Ο Ρεγκραγκί θέλει ένα γκρουπ με νέους, κατά κύριο λόγο, παίκτες».

Τέλος, σχετικά με τον χαφ του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί, ποια είναι η γνώμη του κόσμου στο Μαρόκο;

«Ο Ελ Καντουρί δεν βρίσκεται πλέον στο επίπεδο που βρισκόταν παλαιότερα. Έχει πέσει η απόδοσή του και δεν μπορεί να βοηθήσει το Μαρόκο όσο ενδεχομένως θα ήθελε. Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτεροι παίκτες από αυτόν στην εθνική ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα