Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Στο πλευρό των Τρικολόρ και ο Σίντνεϊ Γκοβού που θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό!

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Στο πλευρό των Τρικολόρ και ο Σίντνεϊ Γκοβού που θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό!

bet365

Ο Σίντνεϊ Γκοβού θα παραβρεθεί στον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να αποδέχεται την πρόσκληση των παλαίμαχων διεθνών Γάλλων ποδοσφαιριστών.

Το καλοκαίρι του 2006 ο Σίντνεϊ Γκοβού συμπεριλήφθη στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το Μουντιάλ της Γερμανίας, σημειώνοντας μάλιστα τέσσερις συμμετοχές στην πορεία των Τρικολόρ προς τον χαμένο τελικό του Βερολίνου απέναντι στην Ιταλία. Έτσι, ο τότε 26χρονος τότε εξτρέμ έχασε την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της Λυών που κατακτά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής αγωνίστηκε και στα τρία ματς που έφεραν τον αποκλεισμό της Γαλλίας από την φάση των ομίλων.

Ο γνωστός μας από την θητεία του στον Παναθηναϊκό Γκοβού (μεταγράφηκε στους Πράσινους λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από το Μουντιάλ του 2010) θα βρίσκεται ανάμεσα στους τυχερούς που θα παρακολουθήσουν από κοντά τον αυριανό (17.00, ΑΝΤ1) τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Αργεντινή και την Γαλλία από τις εξέδρες του Λουσαΐλ, προσκεκλημένος της 'Ενωσης Παλαίμαχων Διεθνών της εθνικής Γαλλίας.

Με την Τρικολόρ φανέλα ο Γκοβού κατέγραψε δέκα γκολ σε 49 αναμετρήσεις, κάνοντας το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2002 σε ένα φιλικό απέναντι στην Τυνησία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα