Μουντιάλ 2022, Μόντριτς: Βοηθός του Ρεγκραγκί έβγαλε σέλφι με τον σπουδαίο Κροάτη (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Μόντριτς: Βοηθός του Ρεγκραγκί έβγαλε σέλφι με τον σπουδαίο Κροάτη (vid)

bet365

Η Κροατία ολοκλήρωσε το «ταξίδι» της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με νίκη επί του Μαρόκου στον μικρό τελικό, στο τελευταίο παιχνίδι του Λούκα Μόντριτς σε κορυφαίο διεθνές επίπεδο και ακόμα και ένας βοηθός του Ρεγκραγκί δεν μπορούσε να μην ζητήσει μια σέλφι.

Κροατία και Μαρόκο διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον μικρό τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ, με τους Κροάτες να παίρνουν τελικώς τη νίκη και την τρίτη θέση, χάρη στα γκολ των Όρσιτς - Γκβάρντιολ (2-1), σε ένα παιχνίδι που πιθανότατα ήταν το τελευταίο του «μαέστρου» της ομάδας Λούκα Μόντριτς.

Ο ίδιος έχει εξάλλου παραδεχτεί ότι δεν ξέρει αν θα ξαναδώσει το παρών στη διοργάνωση, ενώ με δηλώσεις του μετά το τέλος του μικρού τελικού, τόνισε: «Μπορεί να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Είμαι χαρούμενος για την καριέρα μου στην Κροατία. Το να κερδίσω δύο μετάλλια είναι πολύ σημαντικό, το όνειρό μου ήταν να κατακτήσω το τρόπαιο. Δεν έγινε, αλλά παραμένω χαρούμενος. Θα παίξω πάντως σίγουρα στο Nations League»

Σε κάθε περίπτωση, ο πολύπειρος μέσος της Κροατίας και της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ονόματα στη διοργάνωση, με τον βοηθό του προπονητή του Μαρόκου, Ουαλίντ Ρεγκραγκί, να τον πλησιάζει και να ζητά μια selfie μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα