Μουντιάλ 2022, Drake: Πόνταρε 1 εκατ. δολάρια στη νίκη της Αργεντινής στον τελικό

Μουντιάλ 2022, Drake: Πόνταρε 1 εκατ. δολάρια στη νίκη της Αργεντινής στον τελικό

bet365

Ο Drake πηγαίνει... κουβά τελευταία με τα υπέρογκα στοιχήματά του κι αυτή τη φορά πόνταρε 1 εκατ. δολάρια στον άσο της Αργεντινής κόντρα στην Γαλλία, οιωνός όχι και τόσο θετικός για την παρέα του Λιονέλ Μέσι.

Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι κοντράρεται με τη Γαλλία του Κιλιάν Μπαπέ στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ και οποιαδήποτε πρόβλεψη μοιάζει ριψοκίνδυνη, αφού ο τίτλος προμηνύεται πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αν πάρουμε, όμως, τα «σημάδια», τους οιωνούς υπ'όψιν, τότε δεν είναι και πολύ θετικό το ότι ο Drake αποφάσισε και πάλι να παίξει στοίχημα σε ποδοσφαιρικό αγώνα και δη στο Αργεντινή-Γαλλία. Συγκεκριμένα, έριξε ένα εκατομμύριο δολάρια στον άσο της Αργεντινής και αν κερδίσει, θα εισπράξει 2,75 εκατ. δολάρια!

Το θέμα είναι ότι ο Καναδός παγκόσμιας φήμης ράπερ συνηθίζει να στοιχηματίζει υπέρογκα ποσά και τις περισσότερες φορές πηγαίνει... κουβά, ενώ τελευταία έχει κάνει άνοιγμα και στον ποδοσφαιρικό χώρο, κάτι που όμως δεν έχει αλλάξει την κατάσταση. Μόλις τον περασμένο Οκτώβριο πόνταρε 617.000 ευρώ στη νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τη Βασίλισσα να του χαλάει την έμπνευση καθώς επικράτησε 3-1.

Το αρνητικό σερί κορυφώνεται στους αγώνες NFL, καθώς σε όλα τα στοιχήματα άνω των 400.000 ευρώ που έχει καταθέσει, δεν έχει κερδίσει ποτέ! Θα καταφέρει να υπερκεράσει και αυτή τη... δεισιδαιμονία η παρέα του Λιονέλ Μέσι;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα