Βαράν στο Gazzetta: «Είχαμε πολλά προβλήματα, αλλά θα επιστρέψουμε»

Βαράν στο Gazzetta: «Είχαμε πολλά προβλήματα, αλλά θα επιστρέψουμε»

Γιάννης Σαπουντζάκης
Βαράν στο Gazzetta: «Είχαμε πολλά προβλήματα, αλλά θα επιστρέψουμε»

bet365

Ο Ράφαελ Βαράν μίλησε στον απεσταλμένο του Gazzetta, Γιάννη Σαπουντζάκη, μετά τον χαμένο τελικό της Γαλλίας και έδωσε το σύνθημα της επιστροφής!

Αποστολή στο Κατάρ: Γιάννης Σαπουντζάκης

Η Γαλλία πάλεψε μέχρι τέλους, επέστρεψε ουκ ολίγες φορές από την κόλαση κατά τη διάρκεια του τελικού, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν κατάφερε να σταματήσει το πεπρωμένο.

Με τον Λιονέλ Μέσι άλλωστε να πετυχαίνει δυο γκολ και τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να στέκεται σαν κέρβερος κάτω από τα γκολποστ, η Αργεντινή κατάφερε να επικρατήσει στα πέναλτι στον πιο συγκλονιστικό τελικό όλων των εποχών και να κατακτήσει το τρίτο Μουντιάλ της ιστορίας της.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο αμυντικός της Γαλλίας, Ράφαελ Βαράν, μίλησε στον απεσταλμένο του Gazzetta, Γιάννη Σαπουντζάκη και στάθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Μπλε από την αρχή της διοργάνωσης, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως θα επιστρέψουν δριμύτεροι μετά από αυτή την ήττα.

 

«Τα δώσαμε όλα. Είμαι στεναχωρημένος αλλά και περήφανος. Είχαμε πολλά προβλήματα από την αρχή του Μουντιάλ, αλλά είμαι σίγουρος ότι με την ομάδα που έχουμε, υπάρχουν οι συνθήκες για να επιστρέψουμε.

Στο ξεκίνημα δεν κάναμε το παιχνίδι μας, για κάποιο λόγο δεν είχαμε ενέργεια, αλλά στο δεύτερο μέρος νιώσαμε ότι είχαμε περισσότερες αντοχές από την Αργεντινή. Αρχίσαμε να πιστεύουμε, να δημιουργούμε ευκαιρίες και να έχουμε τη μπάλα. Ήταν ένα πολύ έντονο ματς, δύσκολο σωματικά αλλά μπορούμε να είμαστε περήφανοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα