Μουντιάλ 2022, Αργεντινή - Γαλλία: Οι Αργεντινοί άλλαξαν κατεύθυνση στους πανηγυρισμούς όταν είδαν τον Μέσι να γονατίζει (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Αργεντινή - Γαλλία: Οι Αργεντινοί άλλαξαν κατεύθυνση στους πανηγυρισμούς όταν είδαν τον Μέσι να γονατίζει (vid)

bet365

Ο Γκονσάλο Μοντιέλ σκόραρε το νικητήριο πέναλτι και χάρισε το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αργεντινή, όμως οι συμπαίκτες του που έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν άλλαξαν κατεύθυνση για χάρη του Λιονέλ Μέσι!

Είναι γνωστή η «βαρύτητα» που εκπέμπει ο Λιονέλ Μέσι μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου κρατώντας τους αντιπάλους κοντά του κάθε φορά που ακουμπά την μπάλα και δημιουργώντας έτσι χώρους για τους συμπαίκτες του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως ο 35χρονος ηγέτης της Αργεντινής «τράβηξε» προς το μέρος του τους συμπατριώτες του που αν και αρχικά ξεκίνησαν να τρέχουν προς το μέρος του Μοντιέλ που σκόραρε το νικητήριο πέναλτι, στη συνέχεια είδαν τον αρχηγό τους γονατισμένο στο χορτάρι και επέστρεψαν για να πανηγυρίσουν μαζί του.

Δείτε το φοβερό βίντεο:

@ajansspor Şampiyonluk anı | #arjantin #fransa🇫🇷 #worldcupqatar #tiktoktürkiyem #ajansspor ♬ Ajansspor - orijinal ses - Ajansspor

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα