Μουντιάλ 2022, Μέσι: Του προσφέρουν 1 εκατ. δολάρια για τον μανδύα!

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Του προσφέρουν 1 εκατ. δολάρια για τον μανδύα!

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Μέσι: Του προσφέρουν 1 εκατ. δολάρια για τον μανδύα!

bet365

Άραβας από το Ομάν προσφέρει 1 εκατ. δολάρια στον Μέσι για να αγοράσει τον μανδύα του τελικού του Μουντιάλ. 

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης κινείται σε ρυθμούς... Μέσι. Αποθέωση παντού για τον αρχηγό της Αργεντινής, ο οποίος κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο κι έβαλε το όνομά του για πάντα στις καρδιές και το μυαλό των συμπατριωτών του και όχι μόνο... Παροξυσμός για τον Αργεντινό σταρ που ξεπερνά τα όρια της χώρας του και φτάνει μέχρι το Ομάν. Ειδικότερα, ο Αχμέντ Αλ Μπαρουάν, πρώην μέλος του Συμβουλίου Συνεργασίας του Ομάν, με ανάρτησή του στο Twitter, τόνισε πως προσφέρει στον «Πούλγκα» το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων (!) για να αποκτήσει τον μανδύα που φόρεσε στην τελετή απονομής του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

«Φίλε μου Μέσι, συγχαρητήρια για την κατάκτηση. Ο Σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί με συγκίνησε όταν σου προσέφερε το bisht ως σύμβολο μεγαλοψυχίας και σοφίας. Σου προσφέρω 1 εκατομμύριο δολάρια για να μου δώσεις αυτό τον μανδύα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα