Novibet Κύπελλο Ελλάδας: Στις 08/03 το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ

Newsroom
Novibet Κύπελλο Ελλάδας: Στις 08/03 το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ

bet365

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο πρώτος αγώνας για τα ημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στις 08/03, στις 19:00.

Μετά την αναβολή του ματς λόγω της χιονόπτωσης στη Φθιώτιδα, ο πρώτος αγώνας των ημιτελικών του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ μετατέθηκε για την 1η Μαρτίου.

Ωστόσο η τραγωδία στα Τέμπη με τη σύγκρουση των δύο τρένων έφερε εκ νέου την αναβολή του παιχνιδιού, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει τη νέα ημερομηνία.

Αυτή είναι στις 08/03 και ώρα σέντρας στις 19:00, δηλαδή στη θέση της ρεβάνς που είχε προγραμματιστεί για εκείνη τη μέρα.

Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού με 3-0 στο πρώτο ματς και απομένει η ρεβάνς για να φανεί ποιος θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ ορίσθηκε για τις 08/03/2023 και ώρα 19:00, στο ίδιο γήπεδο που είχε αρχικά ορισθεί (ΔΑΚ Λαμίας).»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα