Καμπανιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-3: Εδωσαν δικαιώματα, αλλά... καθάρισαν οι Αρκάδες

Αστέρας

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Καμπανιακό, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα και στο δεύτερο ημίχρονο Μάντζης - Μιριτέλο τον έστειλαν στους «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Καλτσά να έχει δύο ασίστ!

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αν και.. καρδιοχτύπησε!

Η ομάδα της Τρίπολης, που παρατάχθηκε με βασικούς, βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Πόζογλου στο 19'! Ο Ρεγκίς ισοφάρισε στο 25' με το κεφάλι εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Καλτσά.

Στην ακριβώς επόμενη φάση ο Κασαπίδης αντέδρασε ωραία στην κεφαλιά του Μιριτέλο, ενώ στη συνέχεια δεν υπήρξε, κατά τον διαιτητή, πέναλτι σε πτώση του Μπαρτόλο μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ολοκληρώθηκε με τον Γιουκούδη να παίρνει κίτρινη για «θέατρο» στην προσπάθειά του να πάρει πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μάντζης πέρασε στο ματς κι οι Αράδες έγιναν πιο επιθετικοί με το... καλημέρα. Μόλις στο 46', από το σουτ του Σουρλή η μπάλα πήγε στον Μάντζη, ο οποίος από καλό σημείο η προσπάθειά του πέρασε πάνω από το οριζόντιο.

 

Ωστόσο, στο 53', ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα! Ο Καλτσάς έκανε το γύρισμα κι ο Μάντζης από κοντά ολοκλήρωσε έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Αυτή ήταν κι η δεύτερη ασίστ του Καλτσά.

Εξι λεπτά αργότερα ήρθε και το 3-1 από τον Μιριτέλο. Ο Ρεγκίς έστρωσε τη μπάλα, ο Καλτσά σούταρε και ο Μιριτέλο από κοντά έκανε το 1-3. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα κι ο Αστέρας κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.


Καμπανιακός: Κασαπίδης, Μπούσης, Νικολαίδης, Φροσύνης, Π. Καθάριος (Μανιός 65′), Σαρβανίδης, Πόζογλου (Ταΐρης 88′), Ν. Καθάριος, Γαρύφαλλος (Προσκυνητόπουλος 65′), Τότσκα (Ζαννάκης 77′), Γιουκούδης.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνο, Ατιένθα, Γκαρσία, Χουχούμης, Μουνάφο (Αλάγκμπε 77′), Σουρλής, Καλτσάς (Σίτο 89′), Μπαρτόλο (Μάντζης 46′), Μιριτέγιο, Κρεσπί (Ζουγλής 77′).

Το video του αγώνα και το γκολ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα