Novibet Κύπελλο Ελλάδος: Ορίστηκαν τα Λεβαδειακός - Λαμία και Γιούχτας - Ατρόμητος για την 5η φάση

Ορίστηκαν τα Λεβαδειακός - Λαμία και Γιούχτας - Ατρόμητος για την 5η φάση του Κυπέλλου

bet365

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως τα παιχνίδια του Ατρομήτου με τον Γιούχτα και του Λεβαδειακού με την Λαμία για την 5η φάση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθούν στις 22 Νοεμβρίου.

Στην «μάχη» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος θα ριχθούν και οι δύο τελευταίες ομάδες της Stoiximan Superleague που είχαν απομείνει, αφού η ΕΠΟ όρισε τα παιχνίδια του Ατρομήτου με τον Γιούχτα και της Λαμίας με τον Λεβαδειακό για τις 22 Νοεμβρίου και ώρα 15:00.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες, σε εξ' αναβολής παιχνίδια, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-0 του Αιολικού και πήρε την πρόκριση ενώ ο Γιούχτας κέρδισε με 2-1 τον Εθνικό Πειραιώς.

Τα παιχνίδια φυσικά αυτά θα είναι μονά, όπως ήταν και υπόλοιπα της πέμπτης φάσης ενώ γηπεδούχοι είναι ο Λεβαδειακός και ο Γιούχτας. Όποιος προκριθεί από το ζευγάρι του Γιούχτα με τον Ατρόμητο θα βρει μπροστά του την ΑΕΛ ενώ από το Λεβαδειακός - Λαμία θα αντιμετωπίσει στην φάση των «16» την Νίκη Βόλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα