Ολυμπιακοί Αγώνες: Βασικός ο Έσε για την Αργεντινή στην πρεμιέρα με το Μαρόκο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Βασικός ο Έσε για την Αργεντινή στην πρεμιέρα με το Μαρόκο

Newsroom
«Στις κλήσεις της Ολυμπιακής ομάδας της Αργεντινής ο Έσε»

bet365

Στην αρχική ενδεκάδα του Μασεράνο βρίσκεται ο Σαντιάγκο Έσε για την πρεμιέρα της Αργεντινής απέναντι στο Μαρόκο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως αναμένονταν, ο Σαντιάγκο Έσε θα ξεκινήσει από το βασικό σχήμα, στην πρεμιέρα της Αργεντινής απέναντι στο Μαρόκο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται κανονικά στην ενδεκάδα του Χαβιέρ Μασεράνο ο οποίος έχει στην αποστολή του και μεγάλα ονόματα που πρόσφατα μάλιστα κατέκτησαν το Copa America, όπως οι Χουλιάν Άλβαρες και Νίκολας Οταμέντι.

Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο στις 16:00 στο Σεντ Ετιέν (ΕΡΤ 3), ανοίγοντας και το πρόγραμμα του Β΄ομίλου των Ολυμπιακών Αγώνων.

Για την ιστορία ο Χαβιέρ Μαστσεράνο είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, κάτω από τις τεχνικές οδηγίες του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Συνολικά μετέχουν 12 εθνικές ομάδες, χωρισμένες σε τέσσερα γκρουπ, με τις δύο πρώτες να συνεχίζουν στα προημιτελικά. Το τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών θα φιλοξενηθεί σε επτά πόλεις και θα ολοκληρωθεί στις 9 Αυγούστου. Στο Τόκιο το χρυσό μετάλλιο είχε κατακτήσει η Βραζιλία, το ασημένιο η Ισπανία και το χάλκινο το Μεξικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελευταία Νέα