Αργεντινή - Μαρόκο: Η ανάρτηση του Μέσι μετά το τέλος της... παρωδίας

Newsroom
Μέσι

bet365

Ούτε ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που έγιναν στη Γαλλία, στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων ανάμεσα στην Αργεντινή και το Μαρόκο.

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο εναρκτήριο παιχνίδι του ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων ανάμεσα στην Αργεντινή και το Μαρόκο. Παρότι την επίσημη ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων υπήρχε ενημέρωση πως το ματς μεταξύ των δυο ομάδων είχε ολοκληρωθεί με σκορ 2-2, όλα άλλαξαν και σχεδόν δύο ώρες μετά τη λήξη του αγώνα, οι ομάδες επέστρεψαν για να αγωνιστούν για ακόμα δύο λεπτά και σαν να μην έφτανε αυτό, ακυρώθηκε και το γκολ της Αλμπισελέστε στις καθυστερήσεις μέσω χρήσης του VAR.

Μια εξέλιξη που σήκωσε μεγάλη κουβέντα παγκοσμίως. Τόσο που και ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο Pulga σχολίασε τα γεγονότα της Γαλλίας με μια μόνο λέξη, ανεβάζοντας ένα insta story στο οποίο έγραψε «Απίστευτο».

Έξαλλος ήταν και ο προπονητής της Αργεντινής, Χαβιέρ Μασεράνο. «Είναι το μεγαλύτερο τσίρκο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου», ήταν η λακωνική δήλωσή του που περιέγραψε με... ευστοχία τα όσα συνέβησαν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελευταία Νέα