Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δομινικανός κλώτσησε τον Κουμπαρσί στην... ευαίσθητη περιοχή και αποβλήθηκε

Newsroom
cubarsi

bet365

Μία άσχημη κλωτσιά δέχθηκε ο Πάου Κουμπαρσί στο ματς της Ισπανίας απέναντι στην Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία επέφερε την αποβολή του παίκτη.

Με ένα πολύ άσχημο τρόπο έληξε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Ισπανίας με την Δομινικανή Δημοκρατία, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Πάου Κουμπαρσί της Μπαρτσελόνα έκανε φάουλ στον Αζκόνα, ο οποίος πάνω στον εκνευρισμό του έκανε μία μάλλον αψυχολόγητη ενέργεια. Όντας πεσμένος ακόμη στο έδαφος, ο αρχηγός της Δομινικανής Δημοκρατίας κλώτσησε τον αμυντικό των «μπλαουγκράνα» στον μηρό, βρίσκοντας μάλιστα και την ευαίσθητη περιοχή του Κουμπαρσί, που έπεσε σφαδάζοντας στο χορτάρι.

Ο διαιτητής έβγαλε την απευθείας κόκκινη κάρτα χωρίς δισταγμό, στέλνοντας τον Αζκόνα στα αποδυτήρια, με τους παίκτες της Δομινικανής Δημοκρατίας να διαμαρτύρονται έντονα, αλλά μάλλον ανεξήγητα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελευταία Νέα