Ολυμπιακοί Αγώνες, Γαλλία - Αίγυπτος 3-1: Ο Ματετά υπέγραψε την ανατροπή και την έστειλε στον τελικό

Ιάσονας Θεριός
Γαλλία - Ολυμπιακοί Αγώνες

bet365

Η Γαλλία βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην Αίγυπτο αλλά με πρωταγωνιστή τον Ζαν-Φιλίπ Ματετά των δύο γκολ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων (3-1), όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

«Έκλεισε» θέση στον τελικό του ποδοσφαιρικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων η Γαλλία και… κλείδωσε το ραντεβού της με την Ισπανία (09/08). Μάλιστα… αντέγραψε τη Ρόχα και πήρε και η ίδια την πρόκριση με ανατροπή (3-1).

Οι Μπλε έμειναν πίσω στο σκορ απέναντι στην αξιόμαχη Άιγυπτο και φλέρταραν με την ήττα, ωστόσο βρήκαν τον τρόπο να επιβάλουν την ισχύ τους, Ο Σαμπέρ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 62ο λεπτό για τους Αφρικανούς. Ο Ζαν-Φιλίπ Ματετά όμως βάδισε στα βήματα του προπονητή του, Τιερί Ανρί, και τελείωσε μόνος του τη δουλειά. Στο 83’ έστειλε το ματς στην παράταση και στο 99’ ολοκλήρωσε με το δεύτερο τέρμα του την ανατροπή-πρόκριση. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 108’ ο Ολίσε. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η Αίγυπτος εξαιτίας της αποβολής του Φαγέντ στο 92’.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελευταία Νέα