Ολυμπιακοί Αγώνες: «Χάλκινο» το Μαρόκο με θρίαμβο κόντρα στην Αίγυπτο

Ιάσονας Θεριός
Μαρόκο Ολυμπιακοί Αγώνες

bet365

Η εθνική ομάδα του Μαρόκο δεν έδειξε κανένα έλεος απέναντι στην Αίγυπτο την οποία διέλυσε με εξάρα (6-0) για να εξασφαλίσει τη θέση του στο βάθρο του ποδοσφαιρικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Είδε την ευκαιρία του τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων να γλιστρά μέσα από τα χέρια του στην ήττα με ανατροπή από την Ισπανία και το Μαρόκο... ξέσπασε πάνω στην Αίγυπτο. Η ομάδα του Σεκτιουί έστησε πάρτι με καλεσμένη την αντίπαλό της, την οποία διέλυσε με εκκωφαντική εξάρα (6-0) για να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο του τουρνουά και να κλείσει με χαμόγελα αυτή την εμπειρία.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Εζαλζουλί (23') και Ραχίμι (26') έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στο Μαρόκο. Ο Ραχίμι σκόραρε ξανά στο δεύτερο 45λεπτο (64'), ενώ το δικό τους λιθαράκι στον θρίαμβο έβαλαν και οι Ελ Κανούς (51'), Νακάς (73') και Χακίμι (87'). Υπενθυμίζουμε πως για το χρυσό θα «παλέψουν» την Παρασκευή (09/08 - 21:00) η Γαλλία με την Ισπανία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελευταία Νέα