Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Τελετή Έναρξης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το ποδόσφαιρο στη Γαλλία

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Τελετή Έναρξης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το ποδόσφαιρο στη Γαλλία

bet365

Στα ύψη έφτασε χθες η τηλεθέαση στο «France 2» που μετέδιδε την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 22 εκατομμύρια θεατές, μένοντας ωστόσο ιστορικό εκτός βάθρου και πίσω από τρεις ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Τα βλέμματα όλου του πλανήτη συγκέντρωσε χθες η φαντασμαγορική Τελετή Έναρξης στον ποταμό Σηκουάνα.

Ένα show που ξεπέρασε τις τέσσερις ώρες, έγινε κάτω από βροχή και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στη διάρκειά τους. Η ιστορία όμως έγραψε πως η Τελετή Έναρξης έπιασε ακραία νούμερα τηλεθέασης στο γαλλικό κανάλι «France 2», σημειώνοντας κατά μέσο όρο 22.07 εκατομμύρια θεατές.

Τελετή Έναρξης Ολυμπιακών: Άξιζαν οι τέσσερις ώρες κάτω από τη βροχή, για ένα ιστορικό 20λεπτο;

Η Τελετή Έναρξης συγκέντρωσε συνολικό μερίδιο τηλεθέασης το απίστευτο 81.5% στη Γαλλία, φτάνοντας μάλιστα μέχρι και τους 25 εκατομμύρια θεατές λίγο μετά τις 21:55. Τα νούμερα αυτά ωστόσο δεν ήταν αρκετά για να δώσουν ιστορικά έστω θέση στο... βάθρο.

Κάτω από τρεις ποδοσφαιρικούς αγώνες η Τελετή Έναρξης

Ούτε το 81.5%, αλλά ούτε οι 22 εκατομμύρια τηλεθεατές ήταν αρκετοί για να δώσουν θέση στον ιστορικό βάθρο της Γαλλίας στην Τελετή Έναρξης. Σύμφωνα με την «L' Equipe», η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού έμειναν πίσω από τρεις ποδοσφαιρικούς αγώνες, όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης στη Γαλλία.

Στην κορυφή βρίσκεται ο τελικός του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ, ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία ο οποίος είχε κατά μέσο όρο 24.6 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας ο ημιτελικός του Μουντιάλ 2006, ανάμεσα στη Γαλλία και την Πορτογαλία με 22.1 τηλεθεατές, ελάχιστα πάνω από τον τελικό εκείνης της διοργάνωσης ανάμεσα στη Γαλλία και την Ιταλία. Η Τελετή Έναρξης έμεινε εκτός βάθρου στη σχετική άτυπη μάχη, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 22.07 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελευταία Νέα