Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Βασικός ο Έσε στη νίκη της Αργεντινής επί του Ιράκ

hezze

bet365

Η Αργεντινή πήρε το πρώτο της τρίποντο στο τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς επικράτησε του Ιράκ με 3-1. Βασικός ο μέσος του Ολυμπιακού, Σαντιάγκο Έσε.

Μετά την... περιπετειώδη ήττα της πρεμιέρας στο ματς - φιάσκο με το Μαρόκο η Αργεντινή πήρε το πρώτο της τρίποντο στο τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. H ομάδα του Χαβιέ Μασεράνο επικράτησε του Ιράκ με 3-1 για τη 2η αγωνιστική του Β΄ Ομίλου. Βασικός ο χαφ του Ολυμπιακού, Σαντιάγκο Έσε, ο οποίος αγωνίστηκε για 60 λεπτά.

Η Αλμπισελέστε προηγήθηκε στο 13' με τον Τιάγκο Αλμάδα και οι Ιρακινοί ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με τον Χουσεΐν. Στο 62' η Αργεντινή ανέκτησε το προβάδισμα της με τον Γκόντου και στο 85' ο Εζεκιέλ Φερνάντες διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Αργεντινή: Ρούλι, Γκαρσία (60΄Λουχάν), Ντι Τσέζαρε, Οταμέντι, Μπαρέτο (60΄Ζενόν), Αλμάδα (86΄Αμιόνε), Φερνάντες, Έσε (60΄Γκόντου), Μεδίνα, Μπελτράν (45΄Σιμεόνε), Άλβαρες.

Βαθμολογία 2ου Ομίλου:

  1. Αργεντινή 3 (4-3)
  2. Μαρόκο 3 (2-1) *
  3. Ιράκ 3 (3-4)
  4. Ουκρανία 0 (1-2) *

* Με ματς λιγότερο

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα