Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Απορρίφθηκε η ένσταση της Αργεντινής για το ματς με το Μαρόκο

Αργεντινή - Μαρόκο

bet365

Όπως έγινε γνωστό η FIFA απέρριψε την ένσταση που έκανε η Αργεντινή για το ακυρωθέν γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα με το Μαρόκο για την 1η αγωνιστική των ομίλων του τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Με... επεισοδιακό τρόπο άρχισε το τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Το ματς της 1ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου, ανάμεσα στην Αργεντινή και το Μαρόκο διεκόπη λόγω εισβολής οπαδών με το σκορ στο 2-2, όμως μετά από περίπου δυο ώρες συνεχίστηκε και το γκολ της ισοφάρισης της Αλμπισελέστε ακυρώθηκε έπειτα από παρέμβαση του VAR.

Από την πλευρά της η Ομοσπονδία της Αργεντινής έκανε ένσταση για το ακυρωθέν γκολ, η οποία έπεσε στο κενό, καθώς όπως έγινε γνωστό απορρίφθηκε από τη FIFA.

«Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA απέρριψε τη διαμαρτυρία που κατατέθηκε σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα με το Μαρόκο», ανέφερε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής, Κλαούντιο Τάπα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα