Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι δηλώσεις της προπονήτριας του Καναδά μετά την τιμωρία της

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι δηλώσεις της προπονήτριας του Καναδά μετά την τιμωρία της

Newsroom
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι δηλώσεις της προπονήτριας του Καναδά μετά την τιμωρία της

bet365

Η προπονήτρια του Καναδά μίλησε μετά την βαριά τιμωρία που δέχτηκε, η οποία της κόστισε την παραμονή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Μπεβ Πρίστμαν, προπονήτρια της ομάδας ποδοσφαίρου των γυναικών του Καναδά, τιμωρήθηκε για το υπόλοιπο των Ολυμπιακών Αγώνων, επειδή κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε drone για να «κατασκοπεύσει» την προπόνηση της Νέας Ζηλανδίας.

Η προπονήτρια αποκλείσθηκε από την FIFA, ενώ αφαιρέθηκαν 6 βαθμοί από τη διοργάνωση και υποβλήθηκε πρόστιμο ύψους 200.000 γαλλικών φράγκων και ένας χρόνος αποκλεισμού του τεχνικού επιτελείου.

Σε δηλώσεις μετά την τιμωρία η τεχνικός του Καναδά ανέφερε: «Είμαι συντετριμένη για τις παίκτριες και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου για τον αντίκτυπο που είχε αυτή η κατάσταση σε αυτές. Ξέρω πόσο σκληρά έχουν δουλέψει μετά από ένα πολύ δύσκολο 2023 και ότι είναι μια ομάδα ανθρώπων που είναι πολύ αφοσιωμένες στον αθλητισμό και στην ακεραιότητα. Ως αρχηγός της ομάδας, θέλω να αναλάβω τις ευθύνες μου και σκοπεύω να συνεργασθώ πλήρως με την έρευνα. Για τον Καναδά, λυπάμαι. Ήσουν το σπίτι μου και μια χώρα που ερωτεύτηκα. Θα ήθελα να μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά θα το αποφύγω προς το παρόν, δεδομένης της διαδικασίας έφεσης και της εν εξελίξει έρευνας. Στο μεταξύ θα χειροκροτώ από μακριά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα