Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ισπανία έκανε την ανατροπή κόντρα στo Μαρόκο και προκρίθηκε στον τελικό

Ισπανια

bet365

Η Ισπανία επικράτησε του Μαρόκου με 2-1, κάνοντας ανατροπή και προκρίθηκε στον τελικό του ποδοσφαιρικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου θα αντιμετωπίσει Γαλλία ή Αίγυπτο.

Λίγες εβδομάδες μετά τον θρίαμβο του Βερολίνου στον τελικό του EURO 2024 η Ισπανία θα παίξει σε ακόμα έναν τελικό ποδοσφαιρικού τουρνουά! Η Φούρια Ρόχα νίκησε το Μαρόκο στο «Βελοντρόμ» με 2-1, κάνοντας ανατροπή και έκλεισε το εισιτήριο της για το «ραντεβού» της 9ης Αυγούστου (18:00) στο «Παρκ Ντε Πρενς». Η ολυμπιακή ομάδα των Ισπανών θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Γαλλία - Αίγυπτος (5/8, 22:00).

Στο 12ο λεπτό ο διαιτητής Ταντάσεφ συγκρούστηκε με ποδοσφαιριστή των Ισπανών και αντικαταστάθηκε από τον 4ο διαιτητή. To Μαρόκο άνοιξε το σκορ στο 37' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ραχίμι και πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με προβάδισμα.

Μεγάλος προπονητής της Ισπανίας ήταν ο μέσος της Μπαρτσελόνα Φερμίν Λόπεθ. Στο 66' ο νεαρός χαφ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 85' έδωσε την ασίστ στον Σάντσεθ για το γκολ της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα