Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Γερμανία πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο ποδόσφαιρο γυναικών, «μοιραία» η Πουτέγιας για την Ισπανία

Newsroom
germany_bronze

bet365

Η Γερμανία νίκησε στον μικρό τελικό την Ισπανία με 1-0, κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο ποδόσφαιρο γυναικών. Η Πουτέγιας έχασε μοναδική ευκαιρία στις καθυστερήσεις, αστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι.

Το χάλκινο μετάλλιο στο ποδόσφαιρο γυναικών κατέκτησε η εθνική Γερμανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία νίκησε στον μικρό τελικό την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία με 1-0 και πανηγύρισε την τρίτη θέση στο βάθρο.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα και στην επανάληψη οι Γερμανίδες πήραν το προβάδισμα χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι από την Γκβιν στο 65ο λεπτό.

Η Ισπανία προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα και είχε μία μοναδική στιγμή για να το καταφέρει στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο 98', η Πουτέγιας ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η Ισπανία, ωστόσο η Μπέργκερ είπε «όχι» πέφτοντας σωστά και αποκρούοντας την μπάλα.

Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, με την Γερμανία να κατακτά την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, αφήνοντας τέταρτη την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα