Στεφανί Φραπάρ: Καλύτερη γυναίκα ρέφερι στον κόσμο δεύτερη σερί χρονιά

Newsroom
Στεφανί Φραπάρ: Καλύτερη γυναίκα ρέφερι στον κόσμο δεύτερη σερί χρονιά

bet365

Η Στεφανί Φραπάρ, που έγραψε Ιστορία ως η πρώτη διαιτητής που σφυρίζει αγώνα επιπέδου Champions League πέρυσι, αναδείχθηκε κορυφαία ρέφερι στον κόσμο!

Το Γιουβέντους - Ντιναμό Κιέβου πέρυσι, στις 2 Δεκεμβρίου, ήταν ιστορικό παιχνίδι για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Όχι για τους συλλόγους που διαστραύρωσαν τα ξίφη τους αλλά για την Στεφανί Φραπάρ. Τη Γαλλίδα διαιτητή που έγινε η πρώτη που διευθύνει παιχνίδι επιπέδου Champions League.

Η Φραπάρ ανήκει στον κατάλογο διαιτητών της FIFA από το 2009, το 2014 έγινε η πρώτη γυναίκα που σφυρίζει αγώνα για τη Ligue 2, τον Απρίλιο του 2019 έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητή στη Ligue 1 και το καλοκαίρι του 2019 διευθύνει το UEFA Super Cup (Λίβερπουλ - Τσέλσι)!

Σύμφωνα με τη Διεθνή Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) η Φραπάρ είναι η κορυφαία γυναίκα διαιτητής στον πλανήτη για δεύτερη διαδοχική χρονιά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα