Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 0-1: Πέρασαν από το «Γ. Καλαφάτης» οι Κρητικές

Newsroom
ΠΑΟ_ΟΦΗ

bet365

Το γκολ της Πατερνά λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα γυναικών του ΟΦΗ, να πάρει ένα σπουδαίο «διπλό» (1-0) στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο ΟΦΗ έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί (2/2) του Παναθηναϊκού στην Α' Γυναικών, επικρατώντας στο γήπεδο «Γ. Καλαφάτης» με 1-0 των «πράσινων» για την τρίτη αγωνιστική της Women's Football League.

Σε ένα ματς με αρκετή ένταση και δυνατές μονομαχίες, οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 στο πρώτο ημίχρονο με τις γηπεδούχες να βγάζουν περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο, με τις Χαμαλίδου και Ρόγκαν να «αγγίζουν» το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε το δεύτερο κερδισμένο του κόρνερ στο ματς, ανοίγοντας το σκορ.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση κόρνερ της Ζέρβα με το αριστερό, η Πατερνά από την καρδιά της περιοχής, έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0 για τις φιλοξενούμενες.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε έκτοτε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, είχε δύο δοκάρια, («φωνάζει» και για ένα μαρκάρισμα στην Κανέλλου εντός περιοχής) χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το 1-0 να παραμένει ως το τέλος.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα